Ντέρμπι Σκιάθου-Σαρακηνού στον 1ο όμιλο της Α΄ Ε.Π.Σ.Θ.

Ντέρμπι στον πρώτο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΘ μεταξύ Σκιάθου-Σαρακηνού το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Σκιάθου την Κυριακή έχουμε το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα:
Το Σάββατο έχουμε δύο αγώνες στις 15:00. Η ΑΕ Διμηνίου θα υποδεχθεί την ΑΕ 2002 στο Διμήνι με σκοπό την νίκη για να συνεχίσει μόνη της στην κορυφή ενώ η ΑΕ 2002 που προέρχεται από ισοπαλία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πρωτοπόρο έχοντας στον πάγκο τον παλιό προπονητή της τον κ. Παχή μετά την αποχώρηση του κ. Μπέα. Την ίδια ώρα…

…η Αγία Παρασκευή θα αγωνιστεί εναντίον του Μαγνησιακού στο γήπεδό της με σκοπό την νίκη η οποία θα την ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα ενώ ο Μαγνησιακός προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα από τον Θησέα.
Την Κυριακή στις 10:00 η Σκιάθος θα υποδεχθεί τον Σαρακηνό στο ντέρμπι της αγωνιστικής.
Η Σκιάθος που είναι αήττητη έως τώρα στο νησί επιστρέφει από το ρεπό της ενώ ο Σαρακηνός που έχει μείνει πολύ πίσω από τον στόχο του θέλει να φύγει το διπλό από το νησί για να βελτιώσει την βαθμολογία του. Τις ομάδες τις χωρίζουν εφτά βαθμοί.

Η αγωνιστική θα κλείσει με δύο αγώνες που ξεκινούν στις 15:00.
Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος η Δημητριά θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Η Δημητριάς προέρχεται από εκτός έδρας ήττα ενώ ο Άρης ηττήθηκε από την Αγία Παρασκευή.
Ο Θησέας θα κοντραριστεί με τον Πανιώνιο στο γήπεδο των Λεχωνίων. Ο Θησέας μετά την εκτός έδρας νίκη φιγουράρει στην δεύτερη θέση ενώ ο Πανιώνιος πήρε σπουδαίο εντός έδρας διπλό κόντρα στην Ιωλκό αφού έτσι απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις του υποβιβασμού.

Η Ιωλκός θα πάρει το πρώτο της τρίποντο από τους Ν.Α. Νίκης ενώ το ρεπό του θα κάνει ο Ηρακλής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις