Ντέρμπι Αία-Μυρμιδόνων στο 2ο όμιλο της Α΄ Ε.Π.Σ.Θ.

Έξι αγώνες για τον 2ο όμιλο της Α΄ Ε.Π.Σ.Θ. για το προσεχές Σαββατοκύριακο που ξεκινούν όλοι στις 15:00 με το ντέρμπι Αίας-Μυρμιδόνες να δεσπόζει με τις ομάδες να επιδιώκουν μόνο την νίκη.
Το Σάββατο στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος η Μακρυνίτσα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Ριζομύλου. Οι γηπεδούχοι που είχαν το ρεπό τους την προηγούμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που φαντάζει φαβορί για την νίκη αφού μετρά έξι νίκες έναντι μίας των γηπεδούχων.
Στο γήπεδο των Μικροθηβών…

…η τοπική ΕΜΑ θα κοντραριστεί με τον Πρωτεσίλαο, η ΕΜΑ θέλει να επιστρέψει στις νίκες ενώ ο Πρωτεσίλαος θέλει να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο στο ενεργητικό του.
Η Αγχίαλος θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα στο γήπεδό της με σκοπό την νίκη ενώ ο Αχιλλέας θέλει να πάρει την νίκη που θα τον απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Την Κυριακή θα συνεχιστεί η αγωνιστική.
Ο Αίας Σούρπης θα υποδεχθεί τους Μυρμιδόνες Πλατάνου στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με την Δήμητρα και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πίνακα ενώ μετρούν οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Οι φιλοξενούμενοι που ηττήθηκαν μετά από έξι συνεχόμενες νίκες θέλουν να πάρουν το ντέρμπι και να ανέβουν βαθμολογικά αφού την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου έχουν το ρεπό τους, ενώ βρίσκονται στην τέταρτη θέση. Τις δύο ομάδες χωρίζουν τέσσερις βαθμοί.
Δήμητρα και Διαγόρας θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Η Δήμητρα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την <<γκέλα>> των δύο προηγούμενων αγωνιστικών ενώ ο Διαγόρας την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την ΕΜΑ στην έδρα του.
Τέλος, Αετός και Άθλος θα παίξουν τα ρέστα τους το μεσημέρι της Κυριακής. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, 3 βαθμοί για τον Άθλο 5 για τον Αετό με τον νικητή να απομακρύνεται από την ζώνη του υποβιβασμού. Αδιαμφισβήτητα, θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Άθλος την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς του για φέτος.
Το ρεπό του θα κάνει ο ΓΣ Αλμυρού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις