Νίκη πάση θυσία θέλει ο Ολυμπιακός στο Αιγίνιο (pregame)

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Λαμία εκτός και Τύρναβο εντός έδρας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα Πέμπτη 18/12 στις 15.00 τον Αιγινιακό εκτός έδρας (ΟΤΕ Sport 4) με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τον επιτρέψει σε πρώτη φάση να μειώσει σε τρεις τους βαθμούς από…

…την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.
Το παιχνίδι σίγουρα κρύβει «παγίδες» και μόνο εύκολο δεν είναι, από τη στιγμή που ο Αιγινιακός είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία παίζει κλειστά στην άμυνα και κυνηγά το γκολ με ηρεμία και πειθαρχία στο παιχνίδι της.
Ο Γιώργος Κούτσης δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τη συνολική παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι με τον Τύρναβο, ωστόσο, αν και θα κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πρόσωπα. Πιθανότατα να δούμε το σχήμα που έπαιξε στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κασμερίδης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Ζέρης και το αριστερό ο Μαργαρίτης. Οι Γιαλούσης και Μακρυδημήτρης θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στη μεσαία γραμμή ο Στάθης Ρόκας είναι απόλυτα εντάξει και θα αποτελέσει τον αμυντικό χαφ της ομάδας, με τον Μαρτίνεθ να παίζει δίπλα του. Ο Μέζα πιθανότατα θα αγωνιστεί ως δεξιός μεσοεπιθετικός, ο Μπιτάνγκ θα έχει αντίστοιχο ρόλο στην αριστερή πλευρά (ο Καμερουνέζος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει), με τον Θέο να έχει πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Διαμαντόπουλο.
Ο Γιώργος Κούτσης είδε και στην τελευταία προπόνηση τον Νιάζι Κούτσι να νιώθει σφίξιμο στον προσαγωγό , με αποτέλεσμα ο έμπειρος επιθετικός να μείνει στο Βόλο. Στην αποστολή, η οποία από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Πιερία, μετέχουν επίσης και οι: Καρράς, Κολίτσι, Κεσίδης, Κορνελάτος, Μπάρμπας, Νικολιάς, Σκοπελίτης και Χιντζίδης.

Ο Αιγινιακός
Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Αιγινιακός, ο οποίος εντός έδρας έχει να επιδείξει δύο νίκες και δύο ήττες (από Ηρακλή και Λάρισα). Προπονητής της ομάδας της Πιερίας είναι ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του ως προπονητής από τη παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Αιγινιακός προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, αμφίβολη εξακολουθεί να θεωρείται η συμμετοχή του προερχόμενου από τραυματισμό, Βλάση Καζάκη.
Ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα, έχει ζητήσει από όλους τους παίκτες να είναι στο γήπεδο και θα ανακοινώσει την 18αδα λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις