Γύρισαν… προκαταβολές οι Αργεντινοί στον Αιγινιακό!

Επιβεβαιώνονται οι τελευταίες ενδείξεις «ναυαγίου» με τους τρεις «κλεισμένους» εδώ και καιρό Αργεντινούς στον Αιγινιακό, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ARENA PRESS».

Παρότι όπως διέρρεαν στελέχη στην ομάδα της Πιερίας υπήρχαν υπογεγραμμένα προσύμφωνα με τους Εζεκίελ Μελίγιο, Κάρλος Χάιμε και Φεντερίκο Ντομίνγκεζ,

οι συμφωνίες ακυρώνονται και δεν ενεργοποιούνται σε υπογραφή συμβολαίων, αφού υπήρξε διαφωνία για το δεύτερο χρόνο της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Οι τρεις Αργεντίνοι δεν θα φορέσουν τα κυανόλευκα και μάλιστα επέστρεψαν τις προκαταβολές που είχαν λάβει από τον Γιάννη Νιώπα! Βέβαια, στην ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, που δεν θα προχωρήσουν ούτε στην απόκτηση ενός Σέρβου στόπερ από την Παρτιζάν που έδειχνε κοντά, δεν τα βάφουν… μαύρα και τηρούν στάση αναμονής. Άλλωστε, ήδη «έκλεισαν» αρκετοί παίκτες και υπάρχει χρόνος για νέες ευκαιρίες και «δυνατές» προσθήκες.

Άμεσα ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους δανεικούς Κάκκο και Παντεκίδη από τον ΠΑΟΚ, για έλευση ενός ακόμα γκολκίπερ, ενώ υπάρχει πρόθεση επέκτασης συνεργασίας με τον εξτρέμ, Κώστα Αχαλινόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι ο Αιγινιακός ξεκινά προετοιμασία τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις