Ματαιώθηκε το Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός (upd 18:15)

Δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Παναιτωλικό.

Κάτι παραπάνω από δυσοίωνο είναι το μέλλον της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής (19/12) έγινε γνωστό ότι ο εντός έδρας αγώνας της 16ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό ματαιώνεται υπ’ ευθύνη των «κυανόλευκων».

Συγκεκριμένα, η κυριακάτικη (21/12) αναμέτρηση δεν θα γίνει, καθώς ενεργοποιήθηκε εις βάρος των Βολιωτών απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ εξαιτίας ληξιπρόθεσμων οφειλών της Νίκης προς δύο πρώην παίκτες του συλλόγου. Οι πρώην παίκτες της Μαγνησίας, Χάρης Παππάς και Δημήτρης Σαμαράς, οδηγήθηκαν σε προσφυγή και το Διαιτητικό Δικαστήριο της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε το μη ορισμό του αγώνα. Οι δόσεις που θα έπρεπε να πληρωθούν μέχρι και σήμερα ήταν 1.900€ και 2.200€ αντίστοιχα. Αν η Νίκη μέσα στην επόμενη εβδομάδα πληρώσει τις οφειλές, τότε το επόμενο ματς θα οριστεί κανονικά.

Την είδηση γνωστοποίησε μετά το πέρας του Δ.Σ. και της Γ.Σ. της Λίγκας ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Γιώργος Μποροβήλος, με τους «κυανόλευκους» να χάνουν το ματς στα χαρτιά.
Πλέον, μένει να φανεί αν η Νίκη θα καταφέρει να αποπληρώσει τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της, καθώς αν αυτό δεν γίνει, τότε δεν θα οριστούν και τα δύο επόμενα παιχνίδια της, κάτι που θα έχει ως συνέπεια να αποβληθεί από το πρωτάθλημα, όπως ορίζει σχετικά ο ΚΑΠ.

Μποροβήλος: «Σήμερα είχαμε τη συνεδρίαση του ΔΣ, που έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα για τα σοβαρά θέματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ύστερα από την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου, πήραμε και εμείς την απόφαση να μην ορίσουμε τον επόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό. Ο κύριος Πάτσης έχει δηλώσει πως αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά εμείς κάτι επίσημο δεν έχουμε στα χέρια μας. Με τον Παναιτωλικό όπως είπαμε δεν θα παίξει. Αν, όμως, μέσα στην εβδομάδα πληρώσει τους παίκτες της θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μία παρακράτηση χρημάτων από την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Οφείλουμε να είμαστε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας», δήλωσε για το θέμα της Νίκης Βόλου ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ.

περισσότερα σε λίγο…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις