Α. Κουφογεώργος: «Είχα ενημερώσει…»

Στο ραδιόφωνο του BlueStarμίλησε ο Αποστόλης Κουφογεώργος σχετικά με την ματαίωση του αγώνα της Νίκης με τον Παναιτωλικό. Ο Γενικός Αρχηγός της βολιώτικης ομάδας δήλωσε πως είχε ενημέρωση από τον κ. Κουντούρη την Τρίτη το βράδυ σχετικά με τις προσφυγές και πως η διορία πληρωμής τους ήταν μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Όπως ο ίδιος ανέφερε ενημέρωσε τον κ. Ξάνθη την ίδια μέρα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη που παρευρέθηκε.

Η δηλώσεις του κ. Κουφογεώργου επί του θέματος:

«Έγινε ένας αγώνας για να μαζευτεί το ποσό που απαιτούνταν για τη μετακίνηση στη Βέροια. Την Τρίτη το βράδυ ο κ. Κουντούρης με ενημέρωσε τηλεφωνικά πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας (19/12) θα πρέπει να πληρωθούν οι δόσεις δύο προσφυγών (4.100€).

Εγώ ενημέρωσα τον κ. Ξάνθη και μου είπε πως θα βλέπαμε το θέμα μετά τη Βέροια. Στο χθεσινό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, ανέφερα πως υπάρχει ενδεχόμενο να σκάσουν οι δύο προσφυγές (του Σαμαρά και του Παππά), μέχρι την Παρασκευή. Πιθανόν να νομίζανε πως είναι μπλόφα των δικηγόρων των ποδοσφαιριστών και γι’ αυτό δεν προέβησαν σε κάποια ενέργεια.

Σήμερα, πήγα στην προπόνηση και ενημέρωσα παίκτες και προπονητή πως το ματς θα γίνει κανονικά, όπως με είχε διαβεβαιώσει ο κ. Ξάνθης. Μάλιστα, τους τόνισα πως επειδή θα έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, ότι χρήματα περισσέψουν από την εκκαθάριση θα δοθούν σε σας (παίκτες και προπονητές). Για την ματαίωση έμαθα όταν επέστρεψα από την προπόνηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις