Λ. Μπακάλης: Θα παλέψουμε με πάθος στη Νεοκαισάρεια

Τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή 21/12 στις 15.00 εκτός έδρας ο Ρήγας Φεραίος, με την ομάδα του Βελεστίνου να έχει πολύ δύσκολη αποστολή. Οι δύο συνεχόμενες ήττες έχουν επηρεάσει την ψυχολογία των «κυανόλευκων», ωστόσο, η ομάδα δηλώνει αποφασισμένη να παλέψει με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα
Ο προπονητής…

…της ομάδας Λάκης Μπακάλης μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στις δυσκολίες που έχει: «Σαφώς και θα έχουμε δύσκολη αποστολή την Κυριακή, αφού θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας μία από τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και συγκαταλέγεται στα φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο.
Εμείς, προερχόμαστε από άσχημη εμφάνιση και ήττα, αλλά η πραγματική εικόνα μας δεν είναι αυτή που δείξαμε την περασμένη Τετάρτη. Σίγουρα είμαστε πολύ καλύτεροι. Έχουμε αποδείξει ότι στη μέρα μας μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου ή γηπέδου στο οποίο παίζουμε».
Ο Βελεστινιώτης τεχνικός ανέλυσε και τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ο Ρήγας για να μείνει «όρθιος» στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα: «Για να καταφέρουμε την Κυριακή να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στα 90 λεπτά, αλλά και να έχουμε και λίγη τύχη, που φέτος μας έχει γυρίσει γενικότερα την πλάτη. Από κει και πέρα και με δεδομένο ότι το γήπεδο θα είναι βαρύ, χρειάζεται να παίξουμε δυνατά και να βγάλουμε πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον, να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις «στημένες» φάσεις, αφού είναι πολύ πιθανό το γήπεδο να έχει μετατραπεί σε βούρκο και η μπάλα να βρίσκεται πολλή ώρα στον αέρα».
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Ρήγας θα έχει μία απουσία, αυτή του τιμωρημένου Ρολάν Κεμάλι, ενώ επιστρέφει ο αρχηγός Χρήστος Σπαθής που εξέτισε την ποινή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις