Ισόπαλοι 1-1 με Λαμία οι Νέοι του Ολυμπιακού Β.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού Βόλου διατήρησαν το αήττητο στο πρωτάθλημα Κ19 της Football League. Αγωνίστηκαν σήμερα (20/12) το μεσημέρι στο Λιανοκλάδι με την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας για την 7η αγωνιστική, αποσπώντας ισοπαλία 1-1. Μάλιστα, με βάση τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είχε πάρει τη νίκη, ενώ…

…αξίζει να σημειώσουμε πως από το 75′ οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπούσι.
Το παιχνίδι διεξήχθη σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 56′ με τον Νίκο Ντινόπουλο. Ο νεαρός επιθετικός με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανέτσου, μετά από σέντρα του Χασιώτη.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 61′ σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχαν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, μετά από λάθος του Καψιώτη, ο Κοντογιώργος βρέθηκε σε θέση βολής, τετ α τετ με τον Ξανθά και με πλασέ έγραψε το 1-1.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Αραπίτσα, Σκοπελίτη και Αλεξανδρή να σκοράρουν, ενώ μετά το 1-1 και παρότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σε δύο περιπτώσεις σε προσπάθειες του Σκοπελίτη και του Αλαμάνη (η μπάλα απομακρύνθηκε λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος της Λαμίας).
ΛΑΜΙΑ: Πανέτσος, Τσάκαλος, Σιταράς, Τόγια, Κονταξής, Χειρολιβάνος, Καπελιάρης, Ξεζονώτος, Κοντογιώργος, Παπαευθυμίου, Μιχαήλ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξανθάς, Καψιώτης, Δημητριάδης, Χασιώτης, Γαρυφάλλου, Κεσίδης (61′ Αλαμάνης), Ντινόπουλος, Μπούσι, Αραπίτσας (83′ Γκίνης), Σκοπελίτης, Αλεξανδρής.
*Στα άλλα δύο παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Football League και για τον 4ο όμιλο σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Λάρισα-Ηρακλής 3-2
Αναγέννηση Κ.-Τύρναβος 0-0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις