Ανακοίνωσε Κυβελίδη και Καλογεράκη ο Απόλλων Καλαμαριάς

Μια δεκάδα μεταγραφών συμπλήρωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος μετά τους Ιωαννίδη, Καπία, Λιόνη, Καλογέρη, Σαμαρά, Γεωργιάδη, Καλαϊτζίδη και Βεργώνη, ενέταξε στο δυναμικό του τους Μανώλη Καλογεράκη και Λεωνίδα Κυβελίδη.

Ο πρώτος αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον δεύτερο είναι επιθετικός και αγωνιζόταν στον Άρη, από τον οποίο κι έμεινε ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πιερικό, Αιγάλεω, Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας, Πανθρακικό, Κέρκυρα , ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα.

Οι ανακοινώσεις:

«Καλωσορίζουμε στον Απόλλωνα τον τερματοφύλακα Μανώλη Καλογεράκη, με την βεβαιότητα πως με τις ικανότητες και το ήθος του θα συμβάλλει στην πορεία της ομάδας μας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα υποδέχεται τον Λεωνίδα Κυβελίδη στις τάξεις της ομάδας μας. Εκτιμούμε ότι η προσωπικότητα και η εμπειρία του θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τους στόχους του Απόλλωνα.»

Παράλληλα εκτός από τους δύο αυτούς παίκτες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφή αυτή του Παύλου Ζώντου με την μορφή δανεισμού από την Ξάνθη.

Ο συγκεκριμένος παίκτης συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας της Θράκης, κι έπειτα από συνεννοήση των δύο ομάδων αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στους «κοκκινόμαυρους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις