Πρώτο “τεστ” για τη Νίκη με Αχαρναϊκό

Τον Αχαρναϊκό θα αντιμετωπίσει απόψε στις 17:45 η Νίκη Βόλου, στα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας που χτίζεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται η βολιώτικη ομάδα και αναμένεται να το παρακολουθήσουν και αρκετοί φίλοι της Νίκης οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Βέρμιο γι’ αυτό το σκοπό.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και συστήματα απέναντι σε μία ομάδα, η οποία μπορεί να είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία όμως έχει… …ενισχυθεί σημαντικά και φιλοδοξεί να είναι η έκπληξη στον όμιλο που θα αγωνιστεί.

Κανείς στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου δεν περιμένει απ’ αυτό το παιχνίδι να δει τους παίκτες της να «ρολάρουν» στον αγωνιστικό χώρο, αφού η καταπόνηση από τις συνεχείς τριπλές προπονήσεις είναι μεγάλη και τα πόδια τους “βαριά”. Η τεχνική ηγεσία περιμένει από τους ποδοσφαιριστές να εφαρμόσουν τα όσα «διδάσκονται» στις ασκήσεις τακτικής ώστε σιγά σιγά η βολιώτικη ομάδα να αποκτήσει συνοχή.

Στο παιχνίδι θα δοκιμαστεί και ο Κροάτης μέσος που βρίσκεται από την Παρασκευή στα Τρία Πέντε Πηγάδια με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να δίνει το τελικό ΟΚ ώστε η κυανόλευκη ΠΑΕ να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις