Τηλεοπτικό το Νίκη Β. – ΑΕΚ

 

Τηλεοπτικά από τo συνδρομητικό κανάλι της Νοva θα μεταδοθεί η φιλική αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με την ΑΕΚ την Κυριακή στις 19:00. Συγκεκριμένα τον αγώνα θα μεταδόσει το Novasports Highlights σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Και τα υπόλοιπα φιλικά της ΑΕΚ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μετά το φιλικό ΑΕΚ – Απόλλων 1926 Καλαμαριάς και τα επόμενα τρία φιλικά τεστ του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του «Δικέφαλου» για το πρωτάθλημα της Football League 2, με τα κανάλια Novasports να μεταδίδουν αποκλειστικά όλους τους εντός έδρας αγώνες της «Ένωσης».

Η αρχή γίνεται την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 19:00 με τον φιλικό αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports Highlights σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Νίκου Καπίρη. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 18:40 σε μία βραδιά για τα 90 χρόνια της ομάδας του Βόλου με ειδικές τιμητικές βραβεύσεις.

Στη συνέχεια, το Σάββατο 31 Αυγούστου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καλλιθέα, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3.

Τέλος την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ αποκαλύπτεται μπροστά στους φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας την κυπριακή Ομόνοια. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα καλυφθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD.

O αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας και σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσα από το www.Novasports.gr».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις