Επιτυχία σημείωσε το τουρνουά παλαιμάχων στο ΕΑΚ

Τουρνουά παλαιμάχων φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργάνωσε η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Το τουρνουά διεξήχθη στο ΕΑΚ το μεσημέρι της Κυριακής και αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που έδωσαν το «παρών», ενώ τα έσοδα που…

…συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια (κάθε εισιτήριο κόστιζε 3 ευρώ) θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Μετείχαν τέσσερις ομάδες και συγκεκριμένα οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου, η «Ομόνοια», ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών από τη Μαγνησία και η εταιρεία «Παπαδόπουλος Α.Ε.».
Στο πρώτο παιχνίδι αναμετρήθηκαν η Παπαδόπουλος Α.Ε. με τους επίλεκτους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία. Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 με τέρματα των Πανουργιά για τους επίλεκτους και Φέκκα για την Παπαδόπουλος Α.Ε. Στον τελικό προκρίθηκε η Παπαδόπουλος Α.Ε., επικρατώντας στα πέναλτι με 4-2.
Για τους νικητές ευστόχησαν οι Παπαγεωργίου, Ντάγκας, Καραγιώργος και Λ. Τζούμας. Για τους επίλεκτους σκόραραν οι Πανουργιάς και Μαλανδρίνος, ενώ ο Μαμές έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Στο παιχνίδι που ακολούθησε οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου με δύο γκολ του Σπύρου Διαμαντάρα επιβλήθηκαν με 2-0 της Ομόνοιας.
Στον τελικό η Παπαδόπουλος Α.Ε. νίκησε με 2-0 τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού Βόλου με τέρματα των Λάμπρου Τζούμα και Προκόπη Ευθυμίου και κατέκτησε το τουρνουά.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποίησε κλήρωση τριών υπογεγραμμένων εμφανίσεων από τους παίκτες της ομάδας, στους παρευρισκόμενους φιλάθλους, ενώ απονεμήθηκαν και τιμητικές πλακέτες.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: Δουλάς, Ν. Πρέκας, Μανώλης, Καραγιώργος, Χρ. Τζούμας, Φέκκας, Παπαγεωργίου, Λ. Πρέκας, Ντάγκας, Γιάγκου, Ευθυμίου, ενώ έπαιξαν και οι Λ. Τζούμας, Ζάχος και Ιβάνοφ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θεοδωρίδης, Αλιάτης, Μάνδαλος, Βαλαρούτσος, Μαυροδήμος, Σιγάλας, Γάτος, Καλόγηρος, Καραμίχαλος, Διαμαντάρας, Β. Μαλακασιώτης.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι Χανταμπάκης, Χρ. Οικονόμου, Παπασακελλαρίου, Μπόλτσης.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γ. Πατσιαντάς, Γκέκας, Πάσχος, Σβερώνης, Συρβανίδης, Παπαρρίζος, Καραΐσκος, Παρασκευάς, Παπαϊωάννου, Σωτήρης, Βενέτης.
Έπαιξαν επίσης και οι Σαββάκης, Καλαϊτζάκης, Σωτ. Πατσιαντάς, Γαρουφαλλής, Τσουχρίνης, Πολίτης, Κουκόπουλος, Λέτσιος, Τζήμας, Λαγός, Τόλιας, Καλλίας.
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Σεραφίδης, Επιδέξιος, Μπάκος, Πανουργιάς, Ευθυμίου, Καραμποτάκης, Μαμές, Κοντογεωργίου, Καραγιώργος, Μπίλης, Ζαντερίου, Παρισάκης, Τσιμπούκης, Μαλανδρίνος, Δημητριάδης
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παλιούρας, Σακκάς και η κ. Μπασδάνη.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις