Αριστούχος 14χρονος Βολιώτης “χτυπά την πόρτα” της Εθνικής

Ο Παναγιώτης Σπανόπουλος είναι αριστούχος μαθητής της 3ης Γυμνασίου του 4ου Γυμνασίου Βόλου. Παράλληλα όμως με τις μαθητικές του υποχρεώσεις διακρίνεται ιδιαίτερα και στα γήπεδα του μπάσκετ. Ο νεαρός μαθητής είναι ο μοναδικός Βολιώτης που θα πάρει μέρος  στο 31ο τουρνουά χριστουγέννων παίδων που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης από 26 έως 30 Δεκεμβρίου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Ο νεαρός Παναγιώτης…

…παίζει μπάσκετ εδώ και τέσσερα χρόνια στην ΑΕΒ Διμηνίου με προπονητή τον Κώστα Σιδηρόπουλο και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, όπως και στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων. Διακρίνεται για την καλή τεχνική του κατάρτιση, την αλτικότητα και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. Στην πρόσφατη επιλογή που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα από τους κ.κ. Δοξάκη και Μυριτζή, ο Σπανόπουλος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και επιλέχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να πάρει μέρος στην εν λόγω διαδικασία από την οποία θα επιλεγεί ο κορμός για την μελλοντική εθνική παμπαίδων.

Ο Παναγιώτης, προέρχεται από αθλητική οικογένεια, αφού και οι δυο γονείς του είναι καθηγητές φυσικής αγωγής. Καταφέρνει και συνδυάζει άριστα τις μαθητικές του υποχρεώσεις με τον πρωταθλητισμό και όπως δηλώνει: “Το μπάσκετ πλέον είναι μέρος της ζωής μου. Λατρεύω αυτό το άθλημα και θέλω να φτάσω ψηλά. Θαυμάζω τους Ντουράντ και Διαμαντίδη και μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσω να τους μοιάσω και να κάνω κι εγώ μια επιτυχημένη καριέα στο χώρο”.

 Παναγιώτης Σπανόπουλος: ένα ταλαντούχο παλικάρι λοιπόν που έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται και να προσπαθεί ν’ ανέβει στην κορυφή. Μακάρι να τα καταφέρει…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις