Ανακοίνωση-απάντηση του Αστέρα

Απάντηση σε όσα ανέφερε ο προπονητής των Μυρμιδόνων μετά των Κυριακάτικο αγώνα εξέδωσε ο Αστέρας Ριζομύλου. Αναλυτικά:

Προς μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε για τις δηλώσεις που έκανε σε τοπικό μέσο ο προπονητής της ομάδας των Μυρμιδόνων, κύριος Θεοδώρου. Δηλώσεις στις οποίες γινόταν έμμεση αναφορά στον προπονητή του Αστέρα, κύριο Ανδρουτσόπουλο που τον κατηγορούσαν για δημιουργία « πολεμικού », όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε, κλίματος στο μεταξύ μας παιχνίδι τον περασμένο Οκτώβριο στο Ριζόμυλο.

Δεν θα μπούμε σε διαδικασία σχολιασμού των συγκεκριμένων ουτοπικών και άστοχων δηλώσεων, παρά μόνο θα αναφέρουμε, επειδή προφανώς ο κύριος Θεοδώρου δεν το γνωρίζει, ή σκοπίμως αγνοεί, πως δια στόματος κυρίου Βούλγαρη και προέδρου των Μυρμιδόνων, εκφράστηκαν συγχαρητήρια για την πεντακάθαρη νίκη μας και ευχαριστήρια για την φιλοξενία μας.

Σαν Δ.Σ αλλά και σαν απλοί φίλαθλοι του Αστέρα, είμαστε πραγματικά περήφανοι για το ήθος του προπονητή και των παικτών μας.

Περήφανοι γιατί όλοι τους σαν μια πραγματική οικογένεια, σε κάθε αγωνιστική, προσπαθούν τίμια, καθαρά και παλικαρίσια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς τους παρακινεί ο προπονητής τους.

Γι’ αυτό και τέτοιες άστοχες τοποθετήσεις δεν μας αγγίζουν.

Εμείς θέλουμε με τη σειρά μας να ευχηθούμε περαστικά στον άτυχο ποδοσφαιριστή των Μυρμιδόνων, Μάντζιο Βασίλη, ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα δυνατότερος από πριν.

Τέλος, επειδή οι μέρες αυτές προσφέρονται για ευχές και όχι για αντεγκλήσεις, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Δημιουργικότητα το 2015»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις