«Θα πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνω»

Την αποστολή εγγράφου στον Ερασιτέχνη, μέσω του οποίου ζητά την άμεση απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τις μετοχές της ΠΑΕ, επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Πάτσης με δηλώσεις στο goalpost.gr. Ο πρώην πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ προτίθεται να προχωρήσει σε απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα και σε εκκίνηση της εκκαθάρισης εφόσον μέχρι το βράδυ δεν υπάρξει απάντηση της Ερασιτεχνικής Νίκης. Η σχετική δήλωση:

Για το θέμα των μετοχών:

«Έχει γίνει μεγάλος ντόρος για τις μετοχές. Για να το ξεκαθαρίσουμε, έχω στείλει έγγραφο στον Ερασιτέχνη ώστε να μου υποδείξουν πρόσωπο που θα παραχωρήσω όλες τις μετοχές. Το έγγραφο αυτό βρίσκεται στα γραφεία του Ερασιτέχνη και το γνωρίζει ο κ. Ξάνθης. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρατήσω τις μετοχές. Κανείς όμως δεν μου έχει απαντήσει σχετικά. Οπότε να πάψει αυτή η παραφιλολογία πως εγώ δεν παραδίδω μετοχολόγιο.

Εδώ και 25 μέρες έχω την πρόθεση να χαρίσω τις μετοχές που κατέχω και κανείς δεν έχει πάρει έστω ένα τηλέφωνο. Θα πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνω. Αν δεν εμφανιστεί κάποιος σήμερα, η ομάδα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και θα ξεκινήσω τη διαδικασία της εκκαθάρισης. Δεν υπάρχει άλλη λύση».

Για τους επενδυτές που …εμφανίστηκαν:

«Παρουσιάστηκαν κάποιοι …επενδυτές που ήθελαν να τρέξουν την ομάδα με λεφτά της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, πήραν τηλέφωνο τον πρόεδρο της λίγκας και του είπαν να δώσει 1,5 εκ. για να ολοκληρώσει η ομάδα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Μία μου είπαν για έναν Ρήγα, μία για τον Μποτσιβάλη. Έμειναν στα λόγια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις