Μπίλης: «Στο μέλλον αυτή η ομάδα δεν θα έχει ταβάνι» (video)

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Μπίλης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ήταν οι νικητές με σκορ 3-2 όμως οι γηπεδούχοι έπεισαν ακόμη και τους πιο δύσπιστους με την εμφάνισή τους, πως θα αποτελέσουν έναν από τους διεκδικητές του τίτλου στον 2ο όμιλο. Ο κυανόλευκος τεχνικός τόνισε πως θα περιμένει τον Άγγελο Αργύρη όσο χρειάζεται και χαρακτήρισε χρυσή φουρνιά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ομάδα που στο μέλλον δεν θα έχει ταβάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Μπίλη (βίντεο):

«Λίγα λόγια και πολλά έργα. Η εικόνα των παιδιών μέσα στο γήπεδο είναι αυτή που δίνει απαντήσεις. Είχαμε μιλήσει πριν από έναν μήνα, σας είχα πει πως θα τα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, και ότι πρόκειται για μια χρυσή φουρνιά. Τηρουμένων των αναλογιών με τον αντίπαλο και την περίοδο της προετοιμασίας της κάθε ομάδας δεν είμαστε απλά ευχαριστημένοι, έχω την πολύ μεγάλη χαρά να προπονώ αυτή την ομάδα. Και σας είπα αυτή η ομάδα στο μέλλον δεν θα έχει ταβάνι. Έχει μια τεράστια υπεραξία είναι μια χρυσή ομάδα η οποία με τα παιδιά που έλειπαν σήμερα περιμένουμε ότι θα κάνει το χρέος της απέναντι στον κόσμο και την ιστορία της Νίκης Βόλου 1924.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά δεν θέλω να αναφέρω ηλικίες και προσωπικότητες. Η ηλικία των παιδιών είναι αυτή που δείχνουν μέσα στο γήπεδο.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους φιλάθλους, σε όλους τους ανθρώπους που τρέχουν για τη Νίκη. Είμαστε πλέον έτοιμοι να μπούμε σε επίσημες υποχρεώσεις. Φυσικά περιμένουμε τα παιδιά που δεν έπαιξαν σήμερα και ο χρόνος είναι με το μέρος μας. Ότι πρέπει να κάνει η Νίκη, ως διοίκηση, ως προπονητικό τιμ, ως ποδοσφαιριστές να ξέρουν όλοι ότι θα το κάνει».

Το βίντεο των δηλώσεων:

Για ενδεχόμενη περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση ο Λεωνίδας Μπίλης δήλωσε: «Σήμερα είδαμε πάρα πολλές μεταγραφές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε μεταγραφές SuperLeague αυτή είναι η άποψή μου. Από εκεί και πέρα σας το είπα και σας το ξαναλέω έχουμε την διοίκησή μας, έχουμε τον πρόεδρό μας, ότι πρέπει να γίνει και ότι είναι καλύτερο να κάνει θα το κάνει».

Για τον Άγγελο Αργύρη: «Ο Άγγελος Αργύρης όχι απλώς αγωνίστηκε αλλά φόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο και το περιβραχιόνιο. Μάλιστα θέλω να σας αναφέρω ότι ο Κορέτα ήθελε να του δώσει το περιβραχιόνιο από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό είναι το δείγμα της καρδιάς αυτής της ομάδας. Αυτή η ομάδα όπως ξέρετε δεν ξεχνάει τίποτα και κανέναν. Είμαστε δίπλα στον Άγγελο σε ότι χρειαστεί. Το τι θα κάνει το ξέρει καλύτερα αυτός. Εμείς σαν Νίκη ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα του. Όχι μόνο στον Άγγελο αλλά σε οποιονδήποτε πρωταθλητή, σε οποιοδήποτε παιδί γεννήθηκε, μεγάλωσε, μάτωσε και αγάπησε αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις