Προς Απόλλωνα, Τζιώρας και Ταΐρης

Μεταγραφικός οργασμός στη Ριζούπολη… Να προλάβουν τις ημερομηνίες και να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερους νέους παίκτες με την επανέναρξη του πρωταθλήματος επιδιώκουν στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Σύμφωνα με το a-sports o Απόλλωνας έχει ήδη «καπαρώσει» τον Χρήστο Τζιώρα. Ο 26χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε όλα, ωστόσο η ένταξή του στους «κυανόλευκους» θα καθυστερήσει λίγο μέχρι να αποβληθεί από τη Σούπερ Λίγκα με τρεις μηδενισμούς η υπό διάλυση Νίκη Βόλου.

Από εκεί και πέρα, ο παίκτης που το μόνο πλέον που απομένει είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι ο Δημήτρης Καραδέμητρος! Και μπορεί να φαντάζει ως σούπερ έκπληξη αυτή η εξέλιξη, αφού ο 31χρονος μεσοεπιθετικός όταν είχε φύγει από τη Ριζούπολη το καλοκαίρι του 2013 είπε… πολλές κουβέντες κατά του Βοσνιάδη, ωστόσο τα κόζια τώρα άλλαξαν και η παρεξήγηση λύθηκε!
Μάλιστα, ο Καραδέμητρος θα είναι από τους πρώτους που η «κυανόλευκη» ΠΑΕ θα επισημοποιήσει (ούτως ή άλλως έμεινε ήδη ελεύθερος από την Ερμιονίδα με την οποία μέτρησε φέτος 4 συμμετοχές). Να σημειωθεί ότι αυτός θα είναι ο… τρίτος γάμος Καραδέμητρου – Απόλλωνα!
Παρόμοια περίπτωση είναι και αυτή του επίσης ελεύθερου Ηλία Τσιλιγκίρη, τον οποίο σας αποκαλύψαμε, ο οποίος επίσης θα ανακοινωθεί γρήγορα.
Στη Ριζούπολη, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, εξετάζουν σοβαρά και τον Nέστορα Στεφανίδη. Ο 30χρονος επιθετικός ενδιαφέρει τους «κυανόλευκους», οι οποίοι του έχουν ήδη μιλήσει, αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, αφού θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ.
Στην αντίπερα όχθη, στην πόρτα της εξόδου της Ριζούπολης, πέρα από τη συντριπτική πλειονότητα των ξένων παικτών (πλην Βάντερσον και Ανγκούλο – όπως σας ενημερώσαμε από τις 20/12), βρίσκεται και ο Τάσος Κυριάκος, ο οποίος θα ακολουθήσει, όπως όλα δείχνουν, τον Λεωνίδα Κυβελίδη.
Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Κουτσόπουλο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί στην Καρδίτσα (και πιθανότητα να κλείσει στην ΑΣΑ) για να εγκατασταθεί κοντά στην οικογένειά του μετά το θάνατο του πατέρα του, αλλά στον Απόλλωνα θα τον αφήσουν υπό προϋποθέσεις. Οι «κυανόλευκοι», δηλαδή, τον ενημέρωσαν ότι κατανοούν το ζήτημά του, αλλά θα τον αφήσουν ελεύθερο (έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015) μόνο εφόσον αποκτήσουν ισάξιο γκολκίπερ. Κοινώς, ο Κουτσόπουλος μένει μέχρι να φύγει.
Ήδη έχει ακουστεί για αντικαταστάτης του ο Δημήτρης Ταΐρης, ωστόσο στη Ριζούπολη περιμένουν την τυπική διάλυση της Νίκης Βόλου και παράλληλα ψάχνουν για κάτι ακόμα πιο δυνατό.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις