«Βροχή» από προτάσεις παικτών στον Ολυμπιακό

Σε λίγες μέρες μπαίνουμε και επίσημα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όπως είναι φυσικό η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει αυτό το διάστημα. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες για να ενισχυθεί σε θέσεις όπου ομολογουμένως υπάρχουν…

…κενά, η διοίκηση δέχεται καθημερινά προτάσεις από διάφορους μάνατζερ. Ήδη στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί παίκτες, τόσο από την ελληνική όσο και την ξένη ποδοσφαιρική αγορά και τις προσεχείς μέρες θα γίνει η αξιολόγησή τους από τη διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία.
Όπως αναφέρουν κύκλοι από την ΠΑΕ, δεν πρόκειται να αποχωρήσει κάποιος άλλος παίκτης από την ομάδα, αν πρώτα δεν κλείσουν κάποιοι παίκτες που βρίσκονται στα υπόψη. Στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση επιτελικού μέσου, ο οποίος γνωρίζει άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και είναι έτοιμος να βοηθήσει αμέσως την ομάδα.
Από εκεί και πέρα θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας παίκτης σε κάθε γραμμή, με τις μεταγραφές να φτάνουν τις έξι, καθώς ήδη έχουν αποχωρήσει δύο παίκτες και θα πρέπει να αντικατασταθούν (Πινάρες, Χιντζίδης).
Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει σύσκεψη της διοίκησης με τον Γιώργο Κούτση για τα μεταγαφικά θέματα, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις