Ο Θωμάς Μακρής προπονητής στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Β.

Οργανώνεται η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Τελικά, όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο Δ.Σ. της Football League το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1994 και νεότεροι. Προπονητής ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Μακρής, ο οποίος πέρυσι ήταν… …προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.

Η ομάδα θα απαρτίζεται από 16 παίκτες του περσινού ρόστερ, θα γίνουν έξι μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών από ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής, ενώ υπάρχουν και επτά παίκτες στην επαγγελματική ομάδα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Κ19 και συγκεκριμένα οι Ντινόπουλος, Κεσίδης, Χαλκιάς, Ζέρης, Κόμνος, Κολημήτρας και Μπόρας.

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συνάντηση του προπονητή των «ερυθρολεύκων» με τους παίκτες του περσινού ρόστερ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να αρχίσει στα τέλη Οκτωβρίου και όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει χρόνος για τη δημιουργία και προετοιμασία της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονούνται πιθανότατα στο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς, το οποίο είναι έτοιμο προς χρήση, προκειμένου να φιλοξενήσει τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις