Γ. Ιωαννίδης και Ν. Μπουντούρης με τα παιδιά του Ολυμπιακού Β. (photos)

Μια πολύ σημαντική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν σήμερα το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ αθλήτριες και αθλητές των τμημάτων υποδομής μίνι και κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου, αφού τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις μορφές του ελληνικού μπάσκετ Γιάννη Ιωαννίδη και Νίκο Μπουντούρη

…Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής Γιάννη Ιωαννίδης, μίλησε στα παιδιά και τα παρότρυνε να κάνουν με πάθος οτιδήποτε επιλέξουν στη ζωή τους. Τους έδωσε οδηγίες για το μπάσκετ, ενώ έδωσε έμφαση και τα προέτρεψε να είναι συνεπή στο κομμάτι των μαθητικών τους υποχρεώσεων.

Από τη δική του πλευρά ο Νίκος Μπουντούρης είπε στα παιδιά πως αισθάνεται συγκιονημένος που βρίσκεται ανάμεσά τους, αφού κι αυτός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τους είπε με τη σειρά του να επιδοθούν σε συνεχή προσπάθεια προκειμένου να φτάσουν ψηλά, ενώ τους κάλεσε στον αγώνα της Εθνικής βετεράνων με την αντίστοιχη Μικτή Βόλου-Λάρισας που θα γίνει αύριο Κυριακή στις 8μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας.

Οι προπονήτριες Ελένη Παπαθανασίου και Ιωάννα Ράμμου ευχαρίστησαν τους κ.κ. Ιωαννίδη και Μπουντούρη για την παρουσία τους, ενώ τα παιδιά ευτυχισμένα για τη σημαντική εμπειρία, τους υποσχέθηκαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να φτάσουν ψηλά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις