Πλούσιες συγκινήσεις στο τουρνουά του Ολυμπιακού Β. (46 photos)

Εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ των τμημάτων υποδομής μίνι και κορασίδων πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι μικρές αθλήτριες και οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν αγώνες, να χαρούν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές αναπτύσσοντας ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συναδέλφωσης…

…Οι προπονήτριες των τμημάτων μίνι και κορασίδων Ιωάννα Ράμμου και Ελένη Παπαθανασίου οργάνωσαν τους αγώνες για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες, καθώς και διαγωνιστικά παιχνίδια με δώρα για τους νικητές και τις νικήτριες. Μάλιστα ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η επίσκεψη του εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών μπάσκετ Γιάννη Ιωαννίδη, όπως και της παλιάς δόξας του ελληνικού μπάσκετ, του Βολιώτη βετεράνου άσου Νίκου Μπουντούρη οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Στο τουρνουά προσέφεραν τη βοήθειά τους αθλητές του τμήματος παμπαίδων, ενώ τις απονομές έκαναν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Νίκη Ζέρβα και Ελένη Ζήτη. Στους αγώνες έδωσαν το παρών ο επικεφαλής της Επιτροπής μπάσκετ κ. Αλέκος Μεταφτσής και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Το  goalpost.gr σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες από τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και αθλητριών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις