Αναδείξτε τους κορυφαίους της χρονιάς για τη Νίκη Βόλου

 Το 2014 ήταν για τη Νίκη Βόλου το έτος των ακραίων συναισθημάτων. Από την υπέρτατη ευτυχία για την “κούπα” του πρωταθλητή της Φούτμπολ Λιγκ και την “1η Ιούνη”, στο απόλυτο σκοτάδι και στον εφιάλτη της Σούπερ Λιγκ.

Βέβαια οι αξίες μένουν ανεξίτηλες στο χρόνο και σας καλούμε να αναδείξτε τα δύο πρόσωπα που πρόσφεραν απλόχερα συναισθήματα χαράς τον κόσμο της Νίκης το έτος που πέρασε. Με την ψήφο σας θα τοποθετήσετε στην κορυφή της κυανόλευκης πυραμίδας τον προπονητή και τον ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

*Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

Ο ποδοσφαιριστής της χρονιάς

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που πέτυχαν τον άθλο την ανόδου στη Σούπερ Λιγκ γράφτηκαν στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου με χρυσά γράμματα και κέρδισαν άξια μία θέση στις καρδιές των φιλάθλων της Νίκης. Τρεις όμως παίκτες βοήθησαν το κάτι παραπάνω σ’ αυτή τη μεγαλειώδη πορεία. Ο καθένας με τον τρόπο του και από το δικό του μετερίζι. Ανιέτε, Αποστολίδης και Τζιώρας αποτέλεσαν, κατά την άποψή μας, τους πολυτιμότερους παίκτες της χρονιάς. Εσείς καλείστε να αναδείξτε τον κορυφαίο:

Ο προπονητής της χρονιάς

Δύο είναι οι προπονητές που το πέρασμά τους από τον πάγκο της Νίκης Βόλου σημάδεψε για πάντα την ιστορία του συλλόγου. Από τη μία ο άνθρωπος που έχτισε την πρωταθλήτρια το καλοκαίρι του 2013 και από την άλλη αυτός που την έβαλε στις ράγες που την οδήγησαν με ασφάλεια στον τελικό προορισμό της 1ης Ιούνη. Παναγιώτης Τζαναβάρας και Αλέκος Βοσνιάδης. Η επιτυχία ανήκει και στους δύο όμως τον κορυφαίο θα τον αναδείξτε εσείς με την ψήφο σας: