Νίκησε 4-0 σε φιλικό τον Ρήγα ο Ολυμπιακός Βόλου

Φιλική νίκη με σκορ 4-0 επί του Ρήγα Φεραίου σημείωσε ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα το απόγευμα στο ΕΑΚ, στο τελευταίο παιχνίδι για 2014, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Τα τέρματα του Ολυμπιακού…

…σημείωσαν οι Θέος στο 24′, Μακρυδημήτρης στο 34′ και ο Κούτσι στο 75′ και στο 82′
Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος του Ρήγα και εκτός από τα γκολ που σημείωσε, δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναπτύσσονταν τόσο από τις πτέρυγες, όσο και από τον άξονα, απέναντι στον Ρήγα που προσπαθούσε να κλείσει τους χώρους και να παίξει με αντεπιθέσεις.
Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε στο 24′. Ο Γιαλούσης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Θέο, αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Κεφαλά, σε μια φάση όπου φάνηκε να κάνει πρώτα επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του Ρήγα.
Δέκα λεπτά αργότερα, στο 34′, ο Νικολιάς με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Μακρυδημήτρη μόνο απέναντι από τον Κεφαλά και με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0 για τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός στο 40′ και στο 43΄με τον Διαμαντόπουλο έφτασε κοντά στο 3-0. Στην πρώτη προσπάθεια ο Κεφαλάς μπλόκαρε τη μπάλα στην κεφαλιά που επιχείρησε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ενώ στη δεύτερη ο τερματοφύλακας του Ρήγα απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Διαμαντόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα, με το παιχνίδι να έχει σαφώς λιγότερες φάσεις. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 3-0 με εξαιρετικό γκολ του Κούτσι. Ο έμπειρος επιθετικός από τη γωνία της μικρής περιοχής κεραυνοβόλησε τον Τσουμπέκο.
Στο 75′ ο Κούτσι σούταρε, με τον Τσουμπέκο να αποκρούει, ενώ στο 82′ ο Ναουμίδης έκανε λάθος, έβγαλε στην ουσία τον Κούτση με τον Τσουμπέκο και ο Φινλανδός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-0.
Στο 86′ ο Ζέρης από τη μικρή περιοχή έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 5-0, σουτάροντας πάνω από τα δοκάρια.

Κίτρινες: Μακρυδημήτρης
Διαιτητής: Τριάντος
Βοηθοί: Τασσιόπουλος, Αθηναίος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κολίτσι (65′ Χρυσοστομίδης), Καρράς (79′ Καψιώτης), Μαργαρίτης (81′ Αλεξανδρής), Μπάρμπας, Γιαλούσης (64′ Κεσίδης), Μακρυδημήτρης (64′ Κορνελάτος, Ρόκας (76′ Αραπίτσας), Μπιτάνγκ (70′ Ντινόπουλος), Θέος (65′ Σκοπελίτης), Νικολιάς (59′ Ζέρης), Διαμαντόπουλος (46′ Κούτσι).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς (46′ Τσουμπέκος), Χατζηαθανασίου (46′ Γουτούλης), Γούτσος (46′ Βουραζέρης), Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου (65′ Μπακάλης), Χατζής, Ζενούνι (46′ Τσίπι) Μιχολίτσης (46′ Κεμάλι), Ζατσάι (62′ Ζενούνι), Μαλάκος (65′ Ρηγίνος).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις