Τζιώρας: Στη Νίκη έζησα τα πάντα

Για τελευταία φορά οι παίκτες της Νίκης συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 29/12 και αφού ενημερώθηκαν από τον γενικό αρχηγό Απόστολο Κουφογεώργο ότι η Νίκη δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα και ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο του, συγκινημένοι αποχώρησαν από το γήπεδο.
Σε δηλώσεις του…

…στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο Χρήστος Τζιώρας αναφέρθηκε στα όσα έζησε στη Νίκη τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας πως φεύγει από την ομάδα γεμάτος με εμπειρίες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26χρονου επιθετικού:
«Είναι κρίμα που συμβαίνει αυτό στη Νίκη. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές εδώ και κανένας δεν περίμενε ότι θα βιώσει τέτοιο συναίσθημα μετά την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Τελικά μαζί με όλα τα άλλα το ζήσαμε κι αυτό. Είναι κάτι θλιβερό, κάτι απίστευτο, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Ήρθαν έτσι τα πράγματα για να βιώσουμε μια τέτοια κατάσταση» ήταν τα λόγια του αρχηγού της Νίκης, ο οποίος μίλησε και για τα συναισθήματα που βίωσε το διάστημα που έμεινε στο Βόλο:
«Από τη Νίκη κρατώ πολλές αναμνήσεις. Η Νίκη ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Εδώ έζησα τα πάντα. Φεύγω γεμάτος με εμπειρίες. Εύχομαι η Νίκη να βρει ξανά το δρόμο της και να επανέλθει εκεί που της αξίζει, στη Σούπερ Λιγκ».
Ο 26χρονος σέντερ φορ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στους φιλάθλους, με τους οποίους έχει συνδεθεί πάρα πολύ: «Με τον κόσμο έχω ζήσει πολλές συγκινήσεις, αμέτρητη χαρά. Ο κόσμος βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Είναι κρίμα γι’ αυτούς τους φιλάθλους που συμβαίνουν όλα αυτά. Δυστυχώς κάποια πράγματα κακώς έγιναν, με συνέπεια να φτάσει η ομάδα σ’ αυτό το σημείο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις