Στη διάθεση του Κούτση Μέζα και Μαρτίνεθ

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, λόγω της χιονόπτωσης και στο Βόλο, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Φωκικό στην Άμφισσα. Ο Γιώργος Κούτσης στην προπόνηση της Τρίτης 30/12 είδε δύο παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο να γυμνάζονται…

…κανονικά και συγκεκριμένα τους Χεσούς Μέζα και Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο μέσος από την Βενεζουέλα επέστρεψε από την χώρα του και έλαβε μέρος κανονικά στην προπόνηση, ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και γυμνάστηκε και αυτός κανονικά. Αμφότεροι έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Άμφισσα. Ο μόνος που δεν προπονήθηκε ήταν ο Αλέξης Κασμερίδης, ο οποίος είναι άρρωστος.
Σήμερα Τετάρτη 31/12 υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση το πρωί, η οποία αναμένεται να αναβληθεί, καθώς όλα είναι καλυμμένα με χιόνι και η χιονόπτωση συνεχίζεται. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση και την Πρωτοχρονιά το απόγευμα, όπου η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Φωκικό θα μπει στην τελική ευθεία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις