Για το τρίποντο η Νίκη στη Φιλιππιάδα (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς η Νίκη Βόλου θα παραταχθεί, σήμερα (11/09) στις 17:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλιππιάδας, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Εθνικό. Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου από το «Π. Μαγουλάς» διανυκτερεύοντας σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας.

Από αυτή απουσιάζουν οι ανέτοιμοι, λόγω πρόσφατου τραυματισμού, Μαλακασιώτης και Σοάρες, οι τιμωρημένοι Κόκκας και Παπαδόπουλος καθώς και ο Νίκος Γρηγοριάδης που οι υποχρεώσεις των σπουδών του, τον αναγκάζουν να μείνει μακριά από την αγαπημένη του ομάδα. Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Ναουμίδης, Πετράκος, Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Τορεζάνι, Τσιουρέλης, Κόλλα, Ματθαίου, Νικλητσιώτης, Βουρδάκης, Κορέτα, Μέτσε και Ζενούνης.

«Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις» για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, τόνισε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Μπίλης στη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο του pregameτης πρεμιέρας με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Το σχετικό απόσπασμα: «Ξεκινάμε έναν μαραθώνιο κι αυτός απαιτεί κουράγιο, υπομονή κι επιμονή. Είμαστε 100% σίγουροι ότι θα τερματίσουμε με ψηλά το κεφάλι κι αυτό γιατί πιστεύω στη συμπαράσταση των οπαδών μας και της μεγάλης οικογένειας της Νίκης Βόλου 1924. Έχοντας τη συναίσθηση της ιστορίας της ομάδας, μας δίνει δύναμη, όραμα και πάθος να μπούμε σ’ αυτόν τον μαραθώνιο και σ’ αυτόν τον αγώνα. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως θα κάνουμε τα πάντα, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, θα δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας»

«Πάμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε για το ματς με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, δίνοντας το στίγμα της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών ενόψει της πρεμιέρας. Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής:

«Έφτασε η πρώτη αγωνιστική όπου αγωνιζόμαστε με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Πάμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά στην περίοδο της προετοιμασίας και δημιουργήσαμε μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην κατηγορία. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Η πρώτη αγωνιστική είναι πάντα ιδιαίτερη για όλες τις ομάδες. Το όνομα της δικής μας ομάδας είναι πάντα κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια από τους αντιπάλους της κατηγορίας και είναι βέβαιο πως θα θέλουν να κερδίσουν. Γνωρίζοντας όλα αυτά τα στοιχεία, εμείς είμαστε έτοιμοι να πάμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στη Φιλιππιάδα»

Χωρίς άγχος ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Με στόχο το όσο το δυνατόν ψηλότερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος, ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Μία ομάδα που έχει κρατήσει έναν βασικό κορμό από το περσινό ρόστερ, προσθέτοντας πολύ νεανικό στοιχείο με ποδοσφαιριστές της γύρω περιοχής. Ο Γιώργος Γιάννος έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα σύνολο που ξέρει πώς να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο που κέρδισε σε φιλικό την ΑΕ Καραϊσκάκης με 1-0, την Αμβρακία Κωστακιών (2-0) και κατέκτησε το Σούπερ καπ της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, κερδίζοντας τον Τηλυκράτη στην παράταση με σκορ 2-1.

Οι διαιτητές

Τον αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό Φιλιππιάδας και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Φιλιππιάδας την Κυριακή 11/09 στις 17:00, θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας με βοηθούς τους κ.κ. Θεόφιλο Μωϋσιάδη από την ΕΠΣ Ηπείρου και Γιώργο Παπαλαζάρου από την ίδια ΕΠΣ.Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γιώργος Ταπραντζής από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις