Ξεπέρασαν τα 500 διαρκείας στη Νίκη Βόλου

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας της Νίκης Βόλου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος marketing της ΠΑΕ, ο αριθμός καρτών που είχε διατεθεί ως την Παρασκευή 9 Αυγούστου είχε ξεπεράσει τις 500, χωρίς σ’ αυτές να υπολογίζονται οι μαθητικές των 20€.

Αν λάβουμε υπόψη την χρονική περίοδο που διανύουμε, όπου εμπορικά πρόκειται για «νεκρή» περίοδο, όπως επίσης και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, τότε τα πάνω από 500 πουλημένα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν… …επιτυχία για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Μάλιστα, αν λάβουμε υπόψη την περσινή αντίστοιχη κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, κατά την ίδια χρονική περίοδο και συγκρίνοντάς τη με τη φετινή, τότε είναι εύκολα αντιληπτό πως φέτος η προσπάθεια και η προώθηση είναι σαφώς μεγαλύτερη και αποδοτικότερη.

Οι πωλήσεις των καρτών αναμένονται να αυξηθούν κατακόρυφα όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους της Νίκης να είναι αισιόδοξοι για τις πωλήσεις των διαρκείας που αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του προϋπολογισμού των ομάδων της Football League, μιας και όλες οι άλλες πηγές εσόδων έχουν μειωθεί δραστικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις