Η αποψινή βραδιά είναι “μπλε” – Η φανέλα της Νίκης αποκαλύπτεται (νideo)

Βραδιά Νίκης η σημερινή καθώς η βολιώτικη ομάδα παρουσιάζει τη νέα φανέλα με την οποία φιλοδοξεί να στεφθεί πρωταθλήτρια της φετινής Football League. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ προϊδεάζει με πολλές εκπλήξεις τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο Amaze σήμερα στις 20:30. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Νίκης από κοντά, ενώ η προβολή του βίντεο που έχει ετοιμαστεί για την περίσταση αναμένεται να προκαλέσει… …ρίγη συγκίνησης. Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης ενώ στο club θα βρεθεί και πολύ γνωστό πρόσωπο από τα στελέχη του επιτελείου της ΑΕΚ.

Το εορταστικό διήμερο για τους κυανόλεκους αρχίζει απόψε το βράδυ με την παρουσίαση της φανέλας και ολοκληρώνεται αύριο με τη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ, παιχνίδι που θα σημάνει την έναρξη μίας σειράς εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια ιστορίας της Νίκης.

Άλλωστε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προϊδεάζει για το τι να περιμένουμε απόψε:

«Η νέα εμφάνιση της ομάδας μας θα κάνει την επίσημη πρώτη της με ένα video που θα “λέει” πολλά!

Ένας τυχερός θα την αποκτήσει άμεσα ενώ ένας άλλος θα πρέπει να την κερδίσει στο ημίχρονο του φιλικού με την ΑΕΚ.

Ποτό θα έχει, οι παίκτες θα είναι εκεί, η διοίκηση θα είναι εκεί, η ΑΕΚ θα μας τιμήσει με πολύ γνωστό πρόσωπο από τα στελέχη του επιτελείου της.

Ώρα για Amaze λοιπόν το Σάββατο στις 24 Αυγούστου στις 20:30!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις