Από την Άμφισσα ξεκινά η αντεπίθεση του Ολυμπιακού Β. (pregame)

Ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος σήμερα Κυριακή στις 15.00 αντιμετωπίζει στην Άμφισσα τον Φωκικό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και για τον Βόρειο όμιλο.
Οι «ερυθρόλευκοι»…

…θα επιδιώξουν να αποσπάσουν την τρίτη νίκη τους εκτός έδρας και να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την 3η θέση, την οποία κατέχει η ΑΕΛ (οι βυσσινί χθες νίκησαν 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και αποσπάστηκαν έξι βαθμούς από τον Ολυμπιακό).
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο με προπόνηση στο Χρισσό, μια περιοχή τέσσερα χιλιόμετρα από την Ιτέα (η ομάδα γυμνάστηκε σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα), καθώς στο Βόλο οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους «ερυθρόλευκους» να προπονηθούν σε γήπεδο με χόρτο τις τελευταίες μέρες, λόγω του χιονιού που έπεσε.
Ο Γιώργος Κούτσης θα βρεθεί αντίπαλος της ομάδας της οποίας ήταν προπονητής μέχρι και πέρυσι το καλοκαίρι και θέλει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη. Ο 41χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νιάζι Κούτσι, ο οποίος θεωρείται «ξένο σώμα» για την ομάδα και θα αποχωρήσει σύντομα από τον Ολυμπιακό.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, ο Κολίτσι αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα θα αγωνιστεί ο Ζέρης, με τον Μαργαρίτη να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιαλούσης και Μπάρμπας. Οι Ρόκας και Μακρυδημήτρης θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ. Ο Μπιτάνγκ θα παίξει στην αριστερή πτέρυγα, ένας εκ των Νικολιά, Θέου θα αγωνιστεί ως δεξιός μεσοεπιθετικός, με τον Μέζα να έχει το ρόλο του οργανωτή πίσω από τον προωθημένο Διαμαντόπουλο.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Κασμερίδης, Καρράς, Κορνελάτος, Μαρτίνεθ, Ντινόπουλος και Σκοπελίτης. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Δημήτρης Κεσίδης, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία με τη εθνική ομάδα Κ18.

Ο Φωκικός
Με τον Γιάννη Λύτρα στον πάγκο, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μάρκο Δήμο, ο οποίος είχε προσληφθεί μόλις πριν από τέσσερις μέρες, θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό ο Φωκικός.
Ο Λύτρας, που μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μαραντά, έχει αναλάβει ως υπηρεσιακό τεχνικός, δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Άγγελο Δημητρίου, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη.
Στον Φωκικό, που είναι τελευταίος στη βαθμολογία, υπογραμμίζουν ότι το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, καθώς ο Γιάννης Λύτρας θα ανακοινώσει την 18αδα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις