Δεν δικαιολόγησε τα λεφτά του ο Κούτσι

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός κινήθηκε να αποκτήσει έναν έμπειρο σέντερ φορ, ο οποίος θα ηγείτο της επίθεσης των «ερυθρολεύκων». Η υπόθεση Μπαλντοβαλίεφ δεν προχώρησε, μια δοκιμασμένη λύση καθώς ο Σκοπιανός είχε εξαιρετική παρουσία με την Κέρκυρα στο περσινό πρωτάθλημα της Football League και μετά από συζητήσεις με διάφορους…

…επιθετικούς, ο Ολυμπιακός κατέληξε στον Νιάζι Κούτσι. Έναν επιθετικό που ήταν κάπου… χαμένος στην Ιταλία και στα μικρά πρωταθλήματα, έναν επιθετικό που μπορεί να είχε δείξει πολύ καλές αρετές την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα με τον Πανιώνιο, ωστόσο, η θητεία του στον Ατρόμητο ήταν σύντομη και χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.
Γι’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή η διοίκηση του Ολυμπιακού δαπάνησε πολλά χρήματα για τα δεδομένα της Football League και τον έντυσε στα «ερυθρόλευκα». Να σκεφτεί κανείς πως το συμβόλαιο του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, που είχε αποκτηθεί ως δεύτερη λύση για τη θέση του φορ είναι δυόμιση φορές μικρότερο από αυτό του Κούτσι!.
Κι αν δούμε την προσφορά των δύο στην ομάδα, θα καταλάβουμε γιατί στον Ολυμπιακό πήραν την απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Φινλανδό (από το Κόσσοβο) επιθετικό. Ο Κούτσι σκόραρε με πέναλτι στο ματς με τον Αγρ. Αστέρα στον Εύοσμο (1-1), σημείωσε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Καλαμαριά στο Βόλο (3-2), ενώ σκόραρε και στο ματς με τον Τύρναβο, επίσης στο ΕΑΕΚ (2-3).
Στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν βασικός στην ομάδα, καθώς στερείτε ταχύτητας και δεν είναι ο παίκτης εκείνος που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση του Ολυμπιακού. Ο Κούτσι, ως γνωστόν, έχει ειδοποιηθεί από τη διοίκηση πως δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς (ήδη ο παίκτης δεν είναι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Φωκικό στην Άμφισσα) και τις προσεχείς μέρες θα κληθεί να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους».
Θα γίνει ο τρίτος παίκτης από την αρχή της περιόδου που θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό (μετά τους Πινάρες και Χιντζίδη), με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Την περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο, είναι δύσκολο για μια ομάδα να βρει ικανό σέντερ φορ. Η προσπάθεια, πάντως, θα γίνει και ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση στις μεταγραφές αν θέλει να διεκδικήσει την είσοδό του στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να παλέψει για την άνοδο.
Η ομάδα παρουσιάζει πολλά κενά σε όλες τις γραμμές και αυτό είναι ορατό. Πόσο μάλιστα, όταν αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται αποδυναμωμένη, έχοντας αποχωρήσει τρεις παίκτες, εκ των οποίων οι δύο τουλάχιστον είχαν αποκτηθεί πέρυσι το καλοκαίρι για τη βασική ενδεκάδα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις