Βασικός ο Κεσίδης με την Εθνική Κ-18

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η Εθνική Ομάδα κάτω των 18 στον δεύτερο αγώνα της για το διεθνές τουρνουά «Valentin Granatkin» που διοργανώνει η Π.Ο. Ρωσίας στην Αγία Πετρούπολη, αντιμετωπίζοντας ομάδα επιλέκτων της πόλης.
Στο παιχνίδι…

…αγωνίστηκε ως βασικός ο Δημήτρης Κεσίδης του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος μάλιστα έπαιξε και στα 90 λεπτά. Η εικόνα των νεαρών διεθνών μας ήταν καλή. Τα γκολ της Εθνικής πέτυχαν οι Αγγελόπουλος με πέναλτι (το κέρδισε ο Γιαταγανάκης) στο 13ο λεπτό και ο Καράκουτης στο 42ο λεπτό.
Μιλώντας στο epo.gr ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας τόνισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα παιδιά για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν και στους δύο αγώνες, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Αυτό που μας έλειψε και στα δύο ματς ήταν η αξιοποίηση των πολλών και μεγάλων ευκαιριών που δημιουργήσαμε, αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι που θα βελτιωθεί δραστικά στο μέλλον. Η ομάδα δημιουργεί φάσεις και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί απόλυτα. Επιπλέον, η ομάδα είναι νέα, δεν έχουμε βρεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί, γεγονός το οποίο με γεμίζει αισιοδοξία και βεβαιότητα ότι στο μέλλον η εικόνα που θα βγάζουμε συνολικά στο γήπεδο θα είναι η επιθυμητή και θα συνοδεύεται από τα αποτελέσματα που θέλουμε».
ΕΛΛΑΔΑ: Κατσιμήτρος, Γιαταγανάκης, Γκρόσιος (81′ Ρεγκάκος), Μωραΐτης, Τζίνοβιτς, Μελισσόπουλος (75′ Κάκκο), Ρέτσος, Πλέγας (60′ Λάμπρου), Καράκουτης, Κεσίδης, Αγγελόπουλος (85′ Πατράλης).

Ήττα από την Σλοβακία
Στον πρώτο της αγώνα η Εθνική είχε χάσει με 2-1 από τη Σλοβακία .Οι νεαροί διεθνείς έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μάλιστα προηγήθηκαν με τον Μελισσόπουλο στο 32ο λεπτό, αλλά οι Σλοβάκοι σκόραραν στο 38ο και το 72ο λεπτό για να διαμορφώσουν το υπέρ τους σκορ. Στο παιχνίδι δεν είχε συμμετοχή ο Κεσίδης.
ΕΛΛΑΔΑ: Ντούνης, Παντεκίδης (85′ Τζίνοβιτς), Σβαρνάς, Τριανταφυλλόπουλος (91′ Μωραΐτης), Τάκο, Αγγελόπουλος (85′ Καράκουτης), Ρεγκάκος, Λάμπρου (72′ Πλέγας), Μελισσόπουλος (83′ Γκρόσιος), Βιδάλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις