Αίτημα για επανέναρξη των Νέων στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ

Η απόφαση απόσυρσης της Νίκης από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είχε και παράπλευρες απώλειες. Εκτός της διάλυσης της πρώτης ομάδας, τη «νύφη» πλήρωσαν και οι εκπρόσωποι του συλλόγου στα πρωταθλήματα Νέων της κατηγορίας.

Η Κ20, η Κ17 και η Κ15 παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν στην προετοιμασία τους και παρά την ελλειπή υποστήριξή τους, πραγματοποιούσαν μία αξιοθαύμαστη πορεία στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ, έχοντας να αντιμετωπίσουν ομάδες πολύ οργανωμένες στον τομέα των Ακαδημιών.

Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης θέλοντας να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να συνεχίσουν οι ομάδες Νέων να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ, έχουν αποστείλει αίτημα στη διοργανώτρια αρχή, ζητώντας την επανένταξη των «Κ» στο καλεντάρι της λίγκας.

Εκτός της Κ15 που η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα ήταν προαιρετική, τα έξοδα των εκτός έδρας αγώνων για τις Κ17 και Κ20 είναι κρατημένα από τα έσοδα της ΠΑΕ, οπότε η οικονομική επιβάρυνση ενός τέτοιου εγχειρήματος δεν θα ήταν μεγάλη για την Ερασιτεχνική Νίκη.

Μία θετική απάντηση στο αίτημα του Ερασιτέχνη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, σκοπός όμως αυτής της κίνησης είναι να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα ώστε το μέλλον της Νίκης να πατήσει χορτάρι σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις