Έτοιμη η Εθνική βόλεϊ ανδρών για τον “τελικό” με Ισπανία

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ραντεβού της Εθνικής ανδρών έφτασε. Αύριο το βράδυ (19:00, ΕΡΤ1) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Ισπανία στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλει 2017 και μετά την ήττα μας με 3-0 πρέπει να κερδίσουμε με 3-0 ή 3-1 και κατόπιν να επικρατήσουμε στο «χρυσό σετ» (στους 15 πόντους) για να πάρουμε την πρόκριση…

 

Κανείς δεν πιστεύει ότι η Εθνική μπορεί να κάνει ένα τόσο άσχημο παιχνίδι ξανά, με τον Σωτήρη Δρίκο να ζητά από τον κόσμο να δώσει την έξτρα βοήθεια για να φτάσει στην ανατροπή.

«Στην αρχή ήρθαμε στην Κοζάνη γιατί έπρεπε κάπου να πάμε. Στην συνέχεια ήρθαμε ξανά γιατί μας άρεσε. Κι ερχόμαστε για Τρίτη φορά γιατί το έχουμε ανάγκη. Σας έχουμε ανάγκη πια!», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μεταφέροντας τις σκέψεις όλης της ομάδας και συνέχισε: Θέλουμε ο κόσμος να να λειτουργήσει σαν.. τούρμπο, ως προωθητής, να μας σπρώξει λίγο και να απαλλάξει με τη συμπαράσταση του τους αθλητές από το άγχος, να τους δώσει την ευχέρεια να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό και να κάνουνε το καλύτερο που μπορούνε για αυτό το ματς».

Όσον αφορά τον αγώνα σχολίασε: «Το παιχνίδι είναι ένας τελικός, ας μην κρυβόμαστε και είναι ένας τελικός περίεργος. Η Ισπανία παίζει για 2 σετ και εμείς για 4. Αλλά ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός που θα έχει νικητή, ο οποίος θα πάρει τα οφέλη της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωβόλεϊ. Είμαστε δυο ομάδες που η μια ξέρει την άλλη, θα έλεγα πολύ καλά αφού έχουμε παίξει πολλά φιλικά σε ουδέτερο έδαφος, κυρίως στην Τουρκία. Έχουμε δει την δύναμη της έδρας της Ισπανίας παίζοντας την περασμένη εβδομάδα. Τώρα ήρθε η ώρα να ελέγξουμε τη δύναμη της δικής μας έδρας».

πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις