Διαψεύδουν για Μέζα στον Ολυμπιακό Β.

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα σενάρια περί αποχώρησης του Χέσους Μέζα ότι αποχωρεί από την ομάδα εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Ωστόσο, ο μέσος από τη Βενεζουέλα ήταν «υπ’ ατμόν», από τη στιγμή που αμείβονταν με υψηλές αποδοχές, χωρίς να έχει δικαιολογήσει μέχρι τώρα τα χρήματά του. Ο ερχομός του Δημήτρη…

…Ελευθερόπουλου άλλαξε τα δεδομένα, καθώς τόσο ο Μέζα, όσο και κάποιοι άλλοι παίκτες της ομάδας που επρόκειτο, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό, παραμένουν στο σύλλογο, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Χέσους Μέζα να αποχωρεί από την ομάδα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα αυτά. Παράλληλα ενημερώνει τους δημοσιογράφους και κυρίως τους φιλάθλους της ομάδας, ότι ο 28χρονος μέσος θα συνεχίσει να φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2015.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, το τελευταίο διάστημα αποφεύγει να διαψεύσει δημοσίως δημοσιεύματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη λειτουργία του. Ωστόσο έπειτα από σωρεία ανακριβέστατων πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην διάψευση αυτή, ελπίζοντας ότι θα είναι η τελευταία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις