Η απεικόνιση της Α’ ΕΠΣΘ στις 3 πρώτες αγωνιστικές (Πίνακας)

Με την συμπλήρωση τριών αγωνιστικών, μπορούμε να έχουμε μια πρώτη εικόνα για τις επιδόσεις και τη φόρμα των ομάδων, που συμμετέχουν στη μεγάλη τοπική κατηγορία…

Αρχικά βλέπουμε ότι δυο ομάδες έχουν το απόλυτο των νικών, Πύρασος και Αλμυρός, που αποτελούν και δυο από τα βασικά φαβορί της κατηγορίας. Αυτό που κάνει τη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων είναι κυρίως τα τέρματα που έχουν δεχτεί με τον Πύρασο να έχει παθητικό μόλις ένα, την ώρα που ο ΓΣ Αλμυρός έχει εις βάρος του 4. Επί της ουσίας, όμως, αυτό δεν κάνει τη διαφορά αφού οι δυο τους συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ακολουθεί το γκρουπ των αήττητων ομάδων, έχοντας συγκομιδή 7 βαθμών, που αναλύεται σε δυο νίκες και μια ισοπαλία. Ηρακλής, Πρωτεσίλαος, Διαγόρας και η νεοφώτιστη Ακρόπολη ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, με την πρώτη και την τελευταία από αυτές, να αγωνίζονται ως τυπικά γηπεδούχες σ’ αυτούς τους πρώτους αγώνες, καθώς ο φυσικές τους έδρες δεν είναι ακόμη έτοιμες.
Στον αντίποδα του βαθμολογικού πίνακα, βλέπουμε τις ομάδες χωρίς πόντο κι εκεί συναντάμε τη Σκόπελο και τον Άρη. Αν για τους μεν νησιώτες μπορούσαμε να υποψιαστούμε ότι δεν θα είναι σε πλήρη βαθμό ετοιμότητας, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των παικτών, τους εμποδίζουν να αφοσιωθούν στα ποδοσφαιρικά τους ενδιαφέροντα, έκπληξη μας κάνει η μη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας των Μελισσατίκων. Φυσιολογικά, αυτή η κακή εικόνα είναι συγκυριακή και γρήγορα οι «κιτρινόμαυροι» θα ανακάμψουν, κατακτώντας τους πρώτους βαθμούς, όπως άλλωστε αναμένεται να συμβεί και με την ομάδα της Σκοπέλου, με το πέρασμα του χρόνου και την ένταξη όλων των παικτών σε πλήρη κι εντατικό πρόγραμμα.
Σε ότι έχει να κάνει με την επιθετική κι αμυντική συμπεριφορά των ομάδων, διαπιστώνουμε ότι οι δυο πρωτοπόροι με 10 και 9 τέρματα (Πύρασος και Αλμυρός αντίστοιχα) ηγούνται της κατηγορίας των πιο παραγωγικών ομάδων.
Στις καλύτερες άμυνες, που δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ, βρίσκονται Ηρακλής και Διαγόρας.
Τέλος, παρατηρούμε και μια ακόμα κατηγορία, των ομάδων χωρίς γκολ με την Σκόπελο, τον Άρη και τη Σκιάθο να συγκαταλέγονται εδώ…

Ο βαθμολογικός πίνακας αναλυτικά

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις