Ανακοίνωσε Μπαλντοβαλίεφ ο Ολυμπιακός Β. (photos)

Ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Σκοπιανός επιθετικός υπέγραψε το περασμένο Σάββατο το συμβόλαιό του με την βολιώτικη ΠΑΕ και σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του. Θυμίζουμε, πως ο Μπαλντοβαλίεφ φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στην ελβετική Κιάσσο, από την οποία…

…αποχώρησε πρόσφατα και είναι ετοιμοπόλεμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Football League.
Ο 31χρονος επιθετικός αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα (σήμερα το απόγευμα έτρεξε μόνος του) και θα τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί στο ματς της προσεχούς Δευτέρας 12/1 με τον Εθνικό Γαζώρου και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας την 13η αγωνιστική.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου (4/3/83) Σκοπιανού επιθετικού Ζόραν Μπαλντομπαλίεφ». Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε: «Γνωρίζω τον Ολυμπιακό Βόλου από την περσινή περίοδο και θεωρώ ότι έκανα τη σωστότερη επιλογή. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους και θέλω να πιστεύω ότι θα συμβάλλω και εγώ στην επίτευξή τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις