Μπαλντοβαλίεφ: Χαρούμενος που θα παίξω στον Ολυμπιακό

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει τον στόχο του δηλώνει ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Ο Σκοπιανός επιθετικός, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα την Πέμπτη 8/1 από τους «ερυθρόλευκους», σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό:…

…«Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Ολυμπιακό. Πριν από έξι μήνες είχα επαφή με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω – τότε – γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή. Πήγα στην Ελβετία και ήρθα ξανά στο Βόλο, όπου και διαπραγματεύτηκα το να παίξω στον Ολυμπιακό, με την υπόθεση να έχει αίσιο τέλος. Γνωρίζω την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα από την παρουσία μου πέρυσι στην Κέρκυρα και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα.
Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού και να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»
Όσον αφορά για το αν είναι έτοιμος αγωνιστικά, ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ τόνισε: «Είμαι απόλυτα έτοιμος. Το τελευταίο διάστημα έκανα προπονήσεις και είμαι σε καλή κατάσταση. Αποχώρησα από την Κιάσσο και ήμουν στα Σκόπια, όπου έκανα προπονήσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις