Τριανταφυλλάκος: “Διψώ” να προσφέρω στον Ολυμπιακό

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου με όνειρα και φιλοδοξίες, θέλοντας να βοηθήσει τη νέα το ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε τα εξής:…

…«Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα που έχει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της, που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ.
Παρότι δεν κατάφερε να κερδίσω θέση στην ενδεκάδα του Πανθρακικού, δούλευα σκληρά όλο αυτό το διάστημα και είμαι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστώ, «διψώντας» να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ αμέσως στο νέο μου ποδοσφαιρικό περιβάλλον και έχω μεγάλη όρεξη να δείξω της δυνατότητές μου μέσα στο γήπεδο».
Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος αγωνίζεται στα χαφ, ως δεξιός μέσος, αλλά και ως επιθετικό χαφ, ενώ αναφερόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού τόνισε: «Γνωρίζω πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στηρίζουν την ομάδα και εύχομαι να τους δώσουμε χαρές με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό για έναν παίκτη να αγωνίζεται μπροστά σε γεμάτες κερκίδες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις