Άλλος Ολυμπιακός Β. με Ελευθερόπουλο στο Αγρίνιο

Απόλυτα πετυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο 38χρονος τεχνικός οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος, μία ομάδα Σούπερ Λιγκ, η οποία παρότι δεν αγωνίστηκε με πλήρη σύνθεση, μην έχοντας κίνητρο, δεν παύει να είναι μια…

…δυνατή και αξιόλογη ομάδα.
Η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία σχέση μ’ αυτή της περασμένης Κυριακής (4/1) με τον Φωκικό για το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν δυνατοί, καλά οργανωμένοι, ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στο γήπεδο και πως θα το κατακτήσουν.
Στα θετικά ότι η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ, κρατώντας το μηδέν, υπήρχε αρκετά καλή αλληλοκάλυψη, όμως για μια ακόμη φορά έδειξε αδυναμίες στις στημένες φάσεις. Ο αντίπαλος μπορεί να μην σημείωσε κάποιο τέρμα, ωστόσο, όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν από στημένες φάσεις.
Ο Διαμαντόπουλος σκόραρε σ’ ένα ακόμη ματς εκτός έδρας, ενώ γενικά είδαμε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν διάθεση, να παίζουν με πάθος και να εκμεταλλεύονται στο πρώτο ημίχρονο τους κενούς χώρους που βρήκαν, σημειώνοντας δύο γκολ (το πρώτο του Μπιτάνγκ ήταν καταπληκτικό).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε έξυπνα, έκλεισε τους χώρους, είχε κοντά τις γραμμές και δεν άφηνε διαδρόμους για τους παίκτες του Παναιτωλικού. Ότι έκαναν οι γηπεδούχοι ήταν μέχρι το 60′ με τον δραστήριο Κάπελ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα το ματς κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, ο Ολυμπιακός κράτησε εύκολα το 2-0, όμως η ισοπαλία του ΑΟ Χανιά με τον Παναθηναϊκό (2-2) στέρησε από τους «ερυθρόλευκους» την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Από σήμερα Παρασκευή (9/1) ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας με τον Εθνικό Γαζώρου στο ΕΑΚ. Αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη, στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας (ακολουθεί η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας), προκειμένου η ομάδα να προσεγγίσει την προνομιούχο τριάδα.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς μάλιστα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει στη διάθεσή του και τον Χέσους Μέζα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις