Έτοιμοι για το ντέρμπι Σκιάθος και Θησέας

Σκιάθος και Θησέας θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» την Κυριακή στο «νησί του Παπαδιαμάντη» στο σημαντικότερο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α’ τοπικής. Οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν πάση θυσία το «τρίποντο» της νίκης, ώστε να παραμείνουν σε…

…απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Α.Ε. Διμηνίου που αύριο Σάββατο θα υποδεχθεί τον Μαγνησιακό και θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Με δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Θεσσαλία» οι προπονητές Γιώργος Καλλιακούδας (Σκιάθος) και ο Αντώνης Μάνδαλος (Θησέας), με δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισαν:
Γ. Καλλιακούδας: «Είναι ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας τόσο για μας, όσο και για τον Θησέα, το οποίο περιμένω να κριθεί στο γκολ. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες, οπότε όποια βρεθεί στη μέρα της θα έχει περισσότερες πιθανότητες για την επιτυχία. Από την πλευρά μας ευελπιστούμε να παίξει ρόλο και η έδρα. Περιμένουμε την Κυριακή να υπάρχει πολύς κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθειά μας».
Α. Μάνδαλος: «Την Κυριακή θα έχουμε δύσκολη αποστολή σε μία δυνατή έδρα, όπως αυτή της Σκιάθου. Λογικά θα γίνει ένα παιχνίδι με όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα διατηρήσει την ψυχραιμία της και στα 90 λεπτά και θα παίξει πιο πειθαρχημένα θα βρεθεί πιο κοντά στη νίκη. Φυσικά στο γήπεδο θα δούμε και ποια από τις δύο ομάδες θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, αφού προερχόμαστε από μεγάλη διακοπή, λόγω των εορτών και της κακοκαιρίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις