Τρία στα τρία για το βόλεϊ της Νίκης

Το τρία στα τρία έκαναν οι αγωνιστικές ομάδες βόλλεϋ του Γ.Σ.Β «Η ΝΙΚΗ» το Σαββατοκύριακο 22-23/10/2016

Οι τρεις αγωνιστικές ομάδες της Νίκης Βόλου υπό την καθοδήγηση του προπονητή Χρήστου Γαλαζούλα πέτυχαν το απόλυτο στα παιχνίδια που αγωνιστήκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε!

Δελτίο Τύπου τμήμα βόλεϊ Νίκης Βόλου

Η γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου την Κυριακή το μεσημέρι έκανε το χρέος της απέναντι στον ενισχυμένο Φιλαθλητικό Αμπελώνα και νικώντας με 3-1 σετ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ένωσης Σωματείων Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Ντάιμου, Αυγερινού, Βλαχάκη, Νικολούλη, Πρασσά, Γκαγκαδέλλη, Τσανακτσή, Δερματά, Λώλου, Πολύζου, Χαλκιά, Μερκονιάν, Δόλγυρα και Θεοδωρακάκη.

Επίσης αργά το βράδυ της Κυριακής οι μικρές της Νίκης(παγκορασίδες) επικράτησαν με ανατροπή επί του Γυμναστικού Βόλου με 3-2 σετ για το παιχνίδι πρωταθλήματος των παγκορασίδων. Με τις Παγκορασίδες αγωνίστηκαν οι Μαργαριτοπούλου, Βαταμίδου, Σταφυλαράκη, Θαλασσινού, Καρατάσιου, Δώσσα, Μαντζαβίνου και Μπέτα.

Τέλος το απόγευμα του Σαββάτου στην Καρδίτσα σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα των Νεανίδων τα κορίτσια του Χρήστου Γαλαζούλα νίκησαν επίσης με ανατροπή και 2-3 σετ τον ΣΠΑΚ μέσα στην έδρα του. Για τις Νεάνιδες αγωνίστηκαν οι Χαλκιά, Μερκονιάν, Παπαγεωργίου, Ζιώγα, Οικονόμου, Κονιστή, Λωρίδα, Μαργαριτοπούλου, Σταφυλαράκη και Δώσσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις