Έχασε 1-0 στα Τρίκαλα ο Ρήγας, “φωνάζει” για τη διαιτησία

Ποδαρικό με το… αριστερό για τον Ρήγα Φεραίο στο 2015, με την ομάδα του Βελεστίνου να χάνει με 1-0 από τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Στο 16′ μετά από φάουλ του Χατζή, ο…

…Ντάσκας έδιωξε σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γιώτας έπιασε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Κουτσόπουλου, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κεφαλά. Στο 26′ ο Μπίκας με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ντάσκα, ενώ ο Καμπλιώνης στο 39′ από κοντά μετά από γύρισμα του Σαχινίδη έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα εκμεταλλεύτηκε το ένα από τα δύο πέναλτι που της δόθηκαν και κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι. Στο 46′ σε σουτ του Πέντσα, ο Κεφαλάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Καμπλιώνης δέχθηκε το μαρκάρισμα του Χατζή μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Παπαευθυμίου, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η πρώτη και τελευταία σημαντική φάση για το Ρήγα στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε στο 50′, με το Ζενούνι να πλασάρει από κοντά άουτ.
Ότι δεν κατάφερε ο Παπαευθυμίου στο 48′, το πέτυχε ο Πέντσας στο 69′. Σε μία φάση που διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για θέατρο, ο διαιτητής είδε νέα ανατροπή στον Καμπλιώνη και έδωσε δεύτερο πέναλτι υπέρ της ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα. Ο Κεφαλάς παρόλο που απέκρουσε το πέναλτι, δεν κατάφερε να μη δεχθεί τέρμα, καθώς ο Πέντσας πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Στην τελευταία σημαντική φάση του παιχνιδιού στο 72′ ο Ρετζίλας με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ντάσκας, Σκούπρα, Τέλλος, Γιώτας, Βαγγελή (84′ Μπασιάκας), Καμπλιώνης, Μηνάς (59′ Ρετζιλάς), Π. Παπαευθυμίου, Πέντσας, Σαχινίδης (71′ Μοσχάκης), Κουτσόπουλος
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπι (85′ Γούτσιος), Μπίκας, Ζενούνι (83′ Γουτούλης), Μαλάκος (74′ Μιχολίτσης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις