Έπιασε κορυφή ο Αλμυρός 4-0 τον Αχιλλέα

Έπιασε κορυφή ο Αλμυρός αφού κέρδισε τον Αχιλλέα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, δύο…

…σε κάθε ημίχρονο. Την αρχή έκανε ο Χειλάς στο 7ο κιόλας λεπτό μετά από σέντρα του Φαράντου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 33΄ο Βούλγαρης με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φαράντος με ατομική ενέργεια στο 65΄έκανε το 3-0 και στο 70΄ ο Βούλγαρης με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 4-0. 
Ο αγώνας σημαδεύτηκε από ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο 44΄ όταν παίκτης του Αχιλλέα βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο για να μιλήσει στο κινητό τηλέφωνο για οικογενειακό του θέμα. Εκείνη τη στιγμή απ’ ότι μας ανέφερε η διοίκηση του Αχιλλέα μας κατήγγειλε ότι υπήρξε ένταση και ο προπονητής του Αλμυρού χαρακτήρισε την ομάδα του Αχιλλείου ως κωλο..νείο και κωλ..μαδα με συνέπεια τη διακοπή του αγώνα. Ο κ. Καραδήμος της ομάδας του Αχιλλέα ο οποίος είναι και πρόεδρος των παλαιμάχων του ΓΣΑ μας είπε ότι δεν υπήρξε ούτε υπάρχει πρόβλημα με τη διοίκηση του Αλμυρού.

ΑΛΜΥΡΟΣ(Καλόγηρος): Πολυμέρου, Ακριβούσης(68΄ Κρανάς), Κουρτέλης, Γρούνας, Κυριάκος, Π. Βούλγαρης, Φαράντος, Τσόγκας, Αραπίτσας(58΄Μελισσόβας), Μαντζανάς(68΄Καραντέζης), Χειλάς
ΑΧΙΛΛΕΑΣ(Πλασταράς): Μακρής, Χρ. Ραχιώτης, Γ. Παναγιώτου, Μπουμπούκης(65΄Μόσχος), Διαμαντής,(45΄Τσεκούρας), Σ. Χασιώτης, Πίνας(75΄Β. Χασιώτης), Γουργιώτης, Τσεκούρας, Πλασταράς, Μαλλιαρός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις