Όλα τα λεφτά η γυναίκα του Νομπόα (photos)

Μπορεί το νέο για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να είναι η μετεγγραφή του 29χρονου γνωστού ποδοσφαιριστή Christian Noboa στην ομάδα τους με συμβόλαιο, που λήγει στις 30 Ιουνίου 2017, όμως για τους περισσότερους άντρες, το νέο είναι άλλο και αυτό ακούει στο όνομα Olga Romanova. Η Romanova είναι μοντέλο από τη Ρωσία και σύζυγος του διεθνή μέσου από το Εκουαδόρ, κάτι που σημαίνει ότι η πανέμορφη αυτή κυρία, η οποία αρέσκεται στο να αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της, θα μένει και θα κάνει βόλτες στη Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα καφέ της Ρωσίας, όταν εκείνος έπαιζε για την FC Rubin Kazan. Οταν συναντήθηκαν, επειδή κανείς δεν ήξερε τη γλώσσα του άλλου και δεν ήξεραν και αγγλικά, επικοινωνούσαν με κινήσεις με τα χέρια τους σαν να έπαιζαν παντομίμα. Με τον καιρό φυσικά εκείνος έμαθε ρωσικά και εκείνη ισπανικά. Ο ποδοσφαιριστής πλέον του ΠΑΟΚ έχει πει ότι αισθάνεται πολύ τυχερός που έχει παντρευτεί Ρωσίδα καθώς θεωρεί ότι οι Ρωσίδες είναι οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου.

Christian και Olga παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν μαζί δυο γιους. Σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει πει ότι όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, θα πάει με την οικογένειά του να ζήσει στη Ρωσία γιατί είναι μια χώρα που του αρέσει.


Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις