Αυτός είναι ο Κροάτης μέσος της Νίκης Βόλου (videos)

Ο Τεχνικός Διευθυντής, Σέρτζιο Τσέροβιτς, ξέρει πολύ καλά την αγορά τόσο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, όσο και της Ισπανίας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι ξένοι παίκτες της Νίκης που αποκτήθηκαν φέτος προέρχονται από πρωταθλήματα της Ισπανίας και της Σερβίας. Πέρα από την ικανότητά του να “ξετρυπώνει” παίκτες που δέχονται να αγωνιστούν σε ελληνική ομάδα της Football League και μάλιστα με τις νέες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, αποδεικνύεται πως διαθέτει και μεγάλη πειθώ, αφού κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα για τη Νίκη Βόλου, τον Κροάτη μέσο… …που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του goalpost.gr είναι ο Σέρτζιο Βιντάκοβιτς, για δοκιμή!

Όπως θα δείτε στη συνέχεια, τόσο στα βίντεο που ακολουθούν τον ποδοσφαιριστή στο YouTube, όσο και στο βιογραφικό του, θα θεωρούταν έτσι κι αλλιώς μεγάλη επιτυχία να προστεθεί στο ρόστερ της βολιώτικης ομάδας. Κι όμως αυτός ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε να δοκιμαστεί για να δοθεί το τελικό ΟΚ από την τεχνική ηγεσία.

Ο Σέρτζιο Βιτάκοβιτς είναι 26 ετών και αγωνίζεται σ’ όλες τις θέσεις του κέντρου. Ο δεξιοπόδαρος μέσος με ύψος 1.86 αποτελεί πολυεργαλείο για τον εκάστοτε προπονητή του, αφού μπορεί να καλύψει με την ίδια ευκολία τόσο τις δύο πτέρυγες τις επίθεσης όσο και τη θέση του playmaker. Ντελικάτος και αέρινος έχει την ικανότητα να διασπά τις αντίπαλες άμυνες, τόσο από τα πλάγια, όσο και κατά μέτωπο, ενώ όποτε του δίνεται η ευκαιρία δοκιμάζει το πόδι του, εξαπολύοντας σουτ που συνήθως βρίσκουν το στόχο τους.

Ο Σέρτζιο Βιντάκοβιτς αγωνίζονταν με τα χρώματα της Osijek, ομάδα Α’ Εθνικής της Κροατίας τα τελευταία χρόνια ωστόσο δεν είχε θέση βασικού, ενώ προέρχεται από αγωνιστική απουσία αρκετά μεγάλου χρονικά διαστήματος και γι’ αυτό το λόγο θα περάσει από τη διαδικασία της δοκιμής

Η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στη βολιώτικη ομάδα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη εκτός κι αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο που θα χαλάσει τη μεταγραφή.

Απολαύστε το υποψήφιο, νέο «αστέρι» της Νίκης Βόλου στα βίντεο που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις