Ελευθερόπουλος: Να γίνει το ΕΑΚ έδρα

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Εθνικό Γαζώρου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τόνισε για το παιχνίδι:
«Καταρχάς να πω, πως το να κάθομαι δίπλα σε κάποιους προπονητές όπως ο κ. Κοκότοβιτς που είναι τόσα χρόνια στο χώρο είναι τιμή για μένα και δείχνω…

…μεγάλο σεβασμό στους ανθρώπους που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα.
Η ομάδα για 75 λεπτά είχε απόδοση υπέρ του δέοντος καλή και έκανε αρκετά από αυτά που δουλεύουμε. Δεν έχει να κάνει με λάθος και σωστό αλλά με τακτικά ζητούμενα του προπονητή και πρέπει να πω πως τα παιδιά ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι ζητάμε. Είχαμε μεγάλο αριθμό τελικών προσπαθειών, δημιουργήσαμε, βάλαμε την μπάλα στον άξονα, τα εξτρεμ πήραν πλάτος και ο Ντιέγκο ανεβοκατέβαινε τις γραμμές. Επίσης η αμυντική τετράδα προσπαθεί να παίξει διαφορετικά και αυτό θα φαίνεται μέρα με την μέρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά είμαστε στην αρχή και δεν πρέπει να χάσουμε δευτερόλεπτο. Μπορεί ο κ. Κοκότοβιτς να είπε για play off αλλά η βαθμολογία δείχνει άλλα. Εδώ στον Βόλο έδειχνε άλλα σε νίκες η ομάδα και αυτό εδώ, το ΕΑΚ, πρέπει μα ξαναγινεί σπίτι που δεν θα μπει κανένας να το πάρει. Υπάρχει αγώνας στα γήπεδα αλλά ο πραγματικός αγώνας είναι κάθε στιγμή.
Για τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα και για τα 15 τέρματα συνολικά παθητικό: Τα δύο κρατάω εγώ, στα 13 προηγούμενα δεν μπορώ να αναφερθώ. Σας είπα και πριν πάντως πως η αμυντική τετράδα παίζει πιο ψηλά και μέχρι να γίνουμε αυτοί που θέλουμε θα έχουμε προβλήματα. Για το πρώτο γκολ υπάρχει ευθύνη και μόνο το πρώτο με ενδιαφέρει.
Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και αν ανησύχησε μετά τα δύο γκολ: Η άμυνα ξεκινάει από τον Διαμαντόπουλο και η επίθεση από τον Κασμερίδη ή τον Αντρέα. Η άμυνα βελτιώνεται και βλέπω σημάδια βελτίωσης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις