Μπέος: «Να βάλετε τον Αλέκο σε ψηλή καρέκλα γιατί είναι κοντός»

Αποκαλώντας τον Αλέκο και χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «μίκι μάους» και «κοντός», ο Αχιλλέας Μπέος «επιτέθηκε» εκ νέου στον Αλέξη Κούγια, δίνοντας συνέχεια στην μεταξύ τους κόντρα.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Δίκη στον ΣΚΑΪ»

«Ο Αλέκος, μίκι μάους, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο έρχομαι στην εκπομπή σας. Έρχομαι, λοιπόν, γιατί με καλεί ο κύριος Θωμαΐδης και γιατί στις απόψεις μου είμαι σταθερός. Δεν αλλάζω ανάλογα με τα συμφέροντα και με το πώς φυσάει ο αέρας. Αν τον καλέσετε κάποια στιγμή στην εκπομπή, να τον βάλετε σε ψηλή καρέκλα γιατί είναι κοντός»!

«Ήμουν φίλος με τον Μαρινάκη και παρά το ότι πλέον είμαι σε κόντρα, είπα πως καλώς αθωώθηκε στην υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011. Εγώ εμμένω στις θέσεις μου, δεν αλλάζω. Ας μας πει ο κύριος Κούγιας γιατί παραιτήθηκε από πολιτική αγωγή σε αυτή την υπόθεση. Συνέβη, όπως λέει ο κόσμος και χωρίς να το υιοθετώ, επειδή έπρεπε να πληρώσει κάποιο τίμημα ή λόγω κάποιας ‘συναλλαγής’;

Και δεύτερον, να μας πει ο κύριος Κούγιας πως είναι δυνατόν να πούλησε 250.000 ευρώ δύο παίκτες (σ.σ Κάργα-Ασίγκμπα) που δεν θα έπαιζαν ούτε στα ερασιτεχνικά, μόνο και μόνο για να πάρει τα χρήματα από τον Ολυμπιακό…

Είναι πολύ δύσκολο να καθίσω στο ίδιο τραπέζι μαζί του. Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω, δεν φοβάμαι τον Αλέκο τον Κούγια. Δεν μπορεί, όμως, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να μας πει και για τα πλαστά στοιχεία που προσκόμισε ο λογιστής του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις