Ίωνας-Ανάληψη κοντράρονται στο “Β. Παρασκευόπουλος”

Ίωνας και Ανάληψη ήταν οι ηττημένοι των βολιώτικων ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑΘ χάνοντας από Ολυμπιακό και Γ.Σ. Βόλου αντίστοιχα. Σήμερα στις 18.00 κοντράρονται στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» θέλοντας να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Για το συγκρότημα του Άγη Τζούμα θα λείψουν πάλι ο στρατευμένος Βασδέκης και ο Θ. Φαρμάκης λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Στη διάθεση του Βολιώτη προπονητή βρίσκονται οι Τζικόπουλος, Κ. Φωτιάδης, Τέγος, Τσαρούχας, Φ. Φωτιάδης, Κέτουλας, Ροδολάκης, Παλιόπουλος, Κυρτσόγλου, Ζέρζης, Ευθυμίου, Βασιλείου, Μ. Γεωργόπουλος, Σ. Φαρμάκης και πριν την έναρξη του παιχνιδιού δύο από τους παραπάνω παίκτες θα μείνουν εκτός 12αδας.
Από την άλλη μεριά ο Γιώργος Βλιώρας δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο έμπειρα στελέχη: ο Βασίλης Ντίκας εκτίει ποινή τριών αγωνιστικών, ενώ ο Λευτέρης Στάμος είναι τραυματίας στον ώμο. Στη διάθεση του τεχνικού της Ανάληψης βρίσκονται οι: Ίλτσογλου, Κατσετζής, Γαλανάκης, Κοντάκης, Παπαδούλης, Βελλίδης, Κωλέτσης, Μωϋσίδης, Ευαγγελινός, Φάκωνας, ενώ η 12αδα θα συμπληρωθεί και με δύο νεαρούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις