Την ερχόμενη Κυριακή η κοπή πίτας του Α.Σ. Ολυμπιακός Β.

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής πίτας του Ερασιτπεχνη Ολυμπιακού Βόλου στις 12.30 το μεσημέρι στο ΕΑΚ. Πριν την εκδήλωση και συγκεκριμένα στις 11π.μ. η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου θα υποδεχτεί τον Αθηναϊκό σ’ έναν αγώνα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Η Διοίκηση του Α Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 διοργανώνει την…

…ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας για όλα τα τμήματα του την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12.30 μμ στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του ΕΑΚ Βόλου.
Θα βραβευτούν παράγοντες που βοηθούν τον Σύλλογο , αθλητές και ομάδες που διακρίθηκαν την περσινή περίοδο.
Θα κληρωθούν πλούσια δώρα για όλα τα τμήματα του Συλλόγου, και θα γίνει από αθλητές του Συλλόγου ολιγόλεπτη επίδειξη όλων των αθλημάτων που διατηρεί.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί χορευτικό πρόγραμμα από τον Σύλλογο αθλητικού κοινωνικού χορού Break a Move ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Πανοπουλου που είναι γιος του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Βασίλη Πανοπουλου.
Καλούμε όλους τους αθλητές με τις οικογένειες τους, τους παράγοντες τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Παρακαλούμε επίσης όσους γονείς δύνανται και επιθυμούν, να φέρουν στην εκδήλωση τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις