Αρνητική η Σούπερ Λιγκ για τους Νέους της Νίκης Β.

Μετά από πολύωρη συζήτηση που αναλώθηκε κυρίως στο θέμα του ΟΦΗ, το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ αφιέρωσε λίγο χρόνο στο τέλος της συνεδρίασης στο αίτημα της Νίκης για συμμετοχή των ομάδων Νέων στα πρωταθλήματα των υποδομών της κατηγορίας.

Δυστυχώς για τους κυανόλευκους η λίγκα έλαβε αρνητική απόφαση στο αίτημα της βολιώτικης και οι ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15 ακολουθούν το «δρόμο» της πρώτης ομάδας.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες ενός τέτοιου αιτήματος, που δεν είχε προηγούμενο στον συνεταιρισμό των «μεγάλων», υπήρχε αισιοδοξία πως η τελική απόφαση θα ήταν θετική. Η αισιοδοξία πήγαζε από επικοινωνία που είχαν μέλη του Ερασιτέχνη με διοικήσεις ομάδων της Σούπερ Λιγκ οι οποίοι διαβεβαίωναν πως θα στηρίξουν την προσπάθειά τους.

Η τελική απόφαση οδηγεί την Ερασιτεχνική Νίκη να ρίξει όλο το βάρος της προσπάθειας στην δημιουργία ενός βιώσιμου πλάνου για την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο την επόμενη αγωνιστική σεζόν σε όποια κατηγορία κρίνουν οι ιθύνοντες πως πρέπει και μπορεί να αγωνιστεί η νέα και αναγεννημένη Νίκη Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις